Terug

Wie kan mij helpen met afvallen?

Tom Dassen

Wie kan mij helpen om 's avonds van mijn slechte gewoonte af te komen om uitgebreid te ijskast te plunderen of anderde dingen te eten? Ik probeer dit al 2 jaar maar het wil niet lukken.Wie kan mij helpen om 5 a 10 kilo af te vallen?


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Ik help je graag bij het aanpakken en veranderen van deze - zo veel voorkomende en niet zo leuke - gewoonte.

Kijk eens op mijn site of stuur een mailtje: info@lijnenopmaat.nl.

 


Antwoord van Lijf & Lijn

Beste Tom,

Jouw eetgedrag is het gevolg van een verkeerd eetpatroon. Ik kan je helpen om daar vanaf te komen. Dat doe ik door eerst op te sporen wat er mis gaat. Vervolgens help ik je in stappen op weg naar een beter eetpatroon en minder kilo's! Ik ben gediplomeerd, aangesloten bij de beroepsvereniging en verkoop geen pillen en praatjes. Zonder dieet, zonder honger maar met blijvende verandering! Ik heb ook digitale programma's en de aanvullende verzekeringen vergoeden mijn voedingsadviezen. Kijk eens op mijn website en neem gerust contact op! Graag tot mails, met een hartelijke groet!


Antwoord van Olijf Voedingsadvies

Beste Tom,

Dit is een mooie uitdaging om aan te gaan; 5 tot 10 kg afvallen lijkt me ook zeker realistisch. Naast het opstellen van een goed eetpatroon, gaat het vooral om het switchen in je gewoontes. Net als mijn collega's van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, die ook al hebben geantwoord, zou ook ik je hierbij kunnen helpen. Ik hoop dat je snel iemand vindt, met wie je een goede klik hebt, zodat je nu echt van je probleem af komt.

 

Wat mij betreft zou ik vooral met jou gaan onderzoeken wat er precies gebeurt in je lijf en hoofd op de ijskastmomenten. Als je hier duidelijkheid over krijgt, ligt de weg open om andere keuzes te gaan maken. Ook als is het moeilijk en ook al zal het soms anders lopen. Maar gezien je motivatie, lukt het je om dit te blijven beoefenen en zal het dus veranderen. Met gerichte oefeningen kun je op een prettige manier hiermee bezig zijn.

 

Veel succes, Annette