Voedingscoach Sandra


Daliastraat 43 5721 EK Asten
0633322445 Klik om te bellen

Over Voedingscoach Sandra

Omdat we alsmaar worden aangesproken op de risico’s die overgewicht met zich mee brengen, is voor veel mensen de motivatie groot om af te vallen. Iedereen kent waarschijnlijk de vele soorten crashdiëten waarbij in korte tijd veel gewicht wordt verloren, dat er vervolgens vaak weer dubbel zo hard aan komt. Dit jojo-effect is een aanslag op je zelfbeeld en de diëten helpen je niet om een gezond eetpatroon te creëren.
Ik kan je als voedingscoach helpen om op een verantwoorde manier af te vallen door aanpassingen te maken in je huidige voedingspatroon. In combinatie met beweging en voedingscoaching/advies gaan we er samen aan werken om jouw doel(en) te bereiken. Ik geef praktische tips en adviezen over voeding en beweging, aangepast aan jouw leefstijl. Hierdoor leer je (om na het begeleidingstraject) zelfstandig verantwoorde keuzes te kunnen maken en zo een gezond eetpatroon te behouden.
Het kan ook zijn dat je juist wat aan wilt komen, hier kan ik je natuurlijk ook in ondersteunen.

Ben je tevreden met je gewicht en wil je dit juist graag zo houden, of wil je gewoon alleen gezond en verantwoord lekker leren eten dan kun je uiteraard ook bij mij terecht.

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Voedingscoach Sandra


Daliastraat 43 5721 EK Asten
0633322445 Klik om te bellen