Unican fit


Economiestraat 39 6433 KN Hoensbroek
0654291676 Klik om te bellen

Over Unican fit

Personal health en lifestyle coach. Onze werkwijze bestaat aan de hand van de probleemstelling uit het basis veranderingsmodel wij gaan dieper op de oorzaak van het overgewicht te werk wij behandelen de oorzaak van het gevolg wij hebben ons kantoor in hoensbroek maar zijn ook mobiel in brunssum actief met diverse bewegingsmogelijkheden en thuistrainings mogelijkheden met onze training tool voor alle oefeningen die je normaal in een gym zou doen. Bied een uitkomst voor mensen die geen uren in de gym willen zijn. Wij maken gebruik van onze eigen begeleidings app. Hiermee kan de client alle gegevens invoeren, waardoor ik vanuit mijn online Portal als ondersteuning op de achtergrond kan meekijken en bij sturen daar waar nodig.

Alle persoonlijke informatie word door mij geregistreerd in een professionele praktijk software. Naarmate de consulten vorderen krijgt u in een schematisch overzicht te zien wat uw vorderingen zijn.

Ik werk niet vanuit een dieet, maar werk met een voedingsstructuur. Deze voedingsstructuur zult u ongemerkt op langer termijn doorvoeren in het dagelijkse leven. En zo maken wij het makkelijker om een gezond lichaamsgewicht te krijgen, maar belangrijker nog TE HOUDEN.

Foto's

ondersteunend in een persoonlijke levensstijl

Unican fit in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Ondersteuning bij afslanken
Ondersteuning bij sportprogramma’s
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten
Samenstelling van sportprogramma’s

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Unican fit


Economiestraat 39 6433 KN Hoensbroek
0654291676 Klik om te bellen