The 1:1 Diet met Sandra Groenewold - Het 1op1 Dieet in Houten


Papiermolen 26 3994 DK Houten
06 8357 0978 Klik om te bellen

Over The 1:1 Diet met Sandra Groenewold - Het 1op1 Dieet in Houten

Onder mijn persoonlijke begeleiding help ik je om op een verantwoorde manier af te vallen en bewust te leren genieten van gezonde voeding. Ik vertel je graag meer over mijzelf, The 1:1 Diet Stappenplan en wat ik voor jou kan betekenen!

Als gecertificeerd The 1:1 Diet consulent help ik je graag met afvallen en het beheersen van je gewicht. Mijn doel is om jou weer vitaal te laten voelen. Wie herkent het niet, dat je bij jezelf denkt: en nu is het genoeg geweest! Nu is het tijd om er wat aan te doen! Het maakt niet uit of het nu gaat om veel of weinig overgewicht, het gaat erom dat je weer lekker in je vel zit. Met mijn persoonlijk begeleiding ga ik ervoor zorgen dat je weer bewust kunt genieten in een gezonde levensstijl.

Vanaf de start tot het afronden van het dieet ben ik er om je te begeleiden en te ondersteunen.Ik ben jouw persoonlijke coach, ik denk met je mee en ik motiveer je zodat je het zeker gaat volhouden. Op de momenten dat je het nodig hebt ben ik jouw ‘vriendelijke stok achter de deur’.

Je zal mij als persoon ervaren als eerlijk, open en toegankelijk. Je kunt altijd bij me terecht voor advies of handige tips. Daarnaast bied ik je de mogelijkheid om na de afronding van het dieet op afspraak bij me terug te blijven komen voor een weegmoment. Samen gaat het zeker lukken om jouw streefgewicht te bereiken!

Afhankelijk van hoeveel je wilt afvallen en wat past bij jouw levensstijl, kijk ik samen met jou tijdens het intakegesprek in welke stap je het beste kunt starten. The 1:1 Diet Stappenplan biedt een totaalvoeding, zodat je er zeker van bent dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Je bouwt stapsgewijs de maaltijdvervangers af en je voegt gezonde voeding toe, met als doel het vinden van een nieuw, gezond eetpatroon.

Wil je samen met mij de volgende stap zetten naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl?

Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak of meer informatie.

Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06 8357 0978 of kijk op mijn site www.1op1dieetinhouten.nl en laat daar een berichtje achter.

Hopelijk tot snel in mijn praktijk bij Het 1 op 1 Dieet in Houten!

Groetjes, Sandra Groenewold

Foto's

The 1:1 Diet met Sandra Groenewold - Het 1op1 Dieet in Houten in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

The 1:1 Diet met Sandra Groenewold - Het 1op1 Dieet in Houten


Papiermolen 26 3994 DK Houten
06 8357 0978 Klik om te bellen