THE 1:1 DIET in Vlaardingen en Rotterdam met Kevin en Franky


Olivier van noortlaan 120 3133 TA Vlaardingen
06-14698449 Klik om te bellen

Over THE 1:1 DIET in Vlaardingen en Rotterdam met Kevin en Franky

Wat doet THE 1:1 DIET in Vlaardingen en Rotterdam met Kevin en Franky?

Woon je in de regio Vlaardingen, Maassluis of Schiedam en wil je graag afvallen, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij bieden persoonlijke 1-op-1 begeleiding met THE 1:1 DIET. Met duidelijke doelen en gerichte stappen komen we uiteindelijk bij je streefgewicht uit. Bovendien hebben wij allebei onze eigen tips en tricks om je verder te helpen. Zo ben je bij Kevin bijvoorbeeld aan het juiste adres voor Onwards gewichtsbeheersing en Powerwalking. Op welke manier dan ook, wij laten je weer trots zijn op jezelf!

Wie zijn THE 1:1 DIET in Vlaardingen en Rotterdam met Kevin en Franky?

Zoals je hier boven al zag zijn wij Kevin en Franky. Wij zijn zelf ruim twee jaar geleden begonnen aan THE 1:1 DIET (voorheen Cambridge Weightplan). Hierin werden wij enorm gemotiveerd door onze eigen consulenten. Nadat wij ons streefgewicht hadden bereikt, besloten we onze ervaringen te gebruiken. Ons doel? Zo veel mogelijk mensen helpen om op een bewuste en verantwoorde manier af te vallen. LoveYourLife. Geniet en hou van het leven, hou van jezelf, daar geloven wij in.

We openden twee jaar geleden onze afslankpraktijk in Rotterdam-Zuid en hebben in deze periode aardig wat mensen naar een gezond gewicht begeleid. Na twee jaar werd het tijd voor uitbreiding. Op 1 mei 2020 hebben we onze nieuwe vestiging in Vlaardingen geopend. De locatie van onze praktijk is uniek en bevindt zich in de karakteristieke Unileverfabriek.

Waarom kiezen voor THE 1:1 DIET in Vlaardingen en Rotterdam met Kevin en Franky?

Het leven is al druk zat. Daarom kenmerken wij ons door onze flexibele aanpak. Afspraken kunnen al vanaf 6 uur ’s ochtends, tot later op de avond en zelfs in het weekend. Daarnaast mag je altijd bellen, appen of e-mailen. Wij zijn jouw stok achter de deur, spreken je streng toe als het nodig is maar komen ook de nodige producten brengen als dit door ziekte niet mogelijk is. Bovendien passen wij ons zoveel mogelijk aan jouw wensen aan. Onze praktijk is rustig, met aparte ruimtes om te wachten zodat alle gesprekken altijd vertrouwd zijn.

Ben je geïnspireerd en nieuwsgierig geworden? Wil je graag meer weten over onze werkwijze tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek (circa 60 minuten)? Neem dan contact met ons op of kom langs. Tot gauw!

Foto's

THE 1:1 DIET in Vlaardingen en Rotterdam met Kevin en Franky in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Begeleiding bij mentale problemen
Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
Ondersteuning bij afslanken
Ondersteuning bij sportprogramma’s
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Lifestyle coach

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

THE 1:1 DIET in Vlaardingen en Rotterdam met Kevin en Franky


Olivier van noortlaan 120 3133 TA Vlaardingen
06-14698449 Klik om te bellen