The 1 To 1 Diet Christi Kuiper Tubbergen


L von Bönninghausenstraat 37 7651 AA Tubbergen
06 53920768 Klik om te bellen

Over The 1 To 1 Diet Christi Kuiper Tubbergen

Afvallen en op gewicht blijven onder mijn 1 op 1 begeleiding met behulp van The 1:1 Diet, het 1 op 1 Dieet (voorheen Casmbridge Weight Plan) in Coevorden, Klazienaveen en Tubbergen. Neem gerust contact met me op, mijn nummer is 06-53920768 bel of app voor meer informatie, het aanvragen van een proefpakket of het maken van een afspraak.

In 2011 ging ik zelf van morbide obesitas naar een gezond gewicht. Dit lukte me dankzij The 1:1 Diet (toen nog Cambridge Weight Plan) en de begeleiding van mijn consulent. Wat een verschil! Kleding kopen in de winkels die je leuk vindt, makkelijk kunnen zitten op een terrasje en geen gedoe in het vliegtuig. En misschien nog wel het belangrijkste: ik voel me gezond en energiek!

Ik was zo enthousiast geworden dat ik besloot om zelf consulent te worden. Dat heerlijke gevoel dat ik had (en heb) na zoveel te zijn afgevallen, dat gevoel gun ik iedereen.

Naast succesvol afvallen help ik je ook om op je nieuwe gewicht te blijven. Met het Stappenplan en mijn coaching ga je stap voor stap naar een gezond eetpatroon. En je kunt bij mij ook op nacontrole komen. Ik weet namelijk als geen ander dat het afvallen meestal wel goed gaat, maar om dan die kilo’s eraf te houden… dat is de grootste uitdaging. Ik help je om keuzes te maken en daarin een goede balans te vinden.

Ook op het gebied van emotie-eten kan ik je goed helpen. Als Onwards Coach kan ik samen met jou de valkuilen naar boven brengen en kan ik je fysieke, mentale en emotionele handvatten bieden. Door bewust te zijn van wat je doet en waarom je het doet, kan ik je helpen een andere weg in te slaan en zo een oplossing te vinden.

In 2012 ben ik gestart met een praktijk in Coevorden, gevolgd door een tweede praktijk in 2018 in Klazienaveen. Sinds 2022 hoop ik ook jou in mijn derde praktijk in Tubbergen te mogen helpen. Jou helpen naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl, waardoor jij je weer blij en fit voelt!

Of je nou een paar kilo of een heleboel wilt afvallen, ik help jou met passie, vakkennis en plezier.

Ga ervoor!
Gun jezelf dat je weer vol energie en slank in het leven staat. Je kunt het online formulier invullen of me bellen of appen op 06-53920768. Wil je liever een mailtje sturen? Dat kan ook, naar christi-kuiper@live.nl.

Ik hoop je snel te ontmoeten en je te mogen helpen.

Warme groet,
Christi Kuiper

The 1 To 1 Diet Christi Kuiper Tubbergen in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

The 1 To 1 Diet Christi Kuiper Tubbergen


L von Bönninghausenstraat 37 7651 AA Tubbergen
06 53920768 Klik om te bellen