Pretty Interesting


Dorresteinweg 58 3762 KK Soest
0618844737 Klik om te bellen

Over Pretty Interesting

Ik ben Nicky, 32 jaar en heb hiervoor 10 jaar in de forensische psychiatrie gewerkt waarbij coachen altijd een grote rol heeft gespeeld. Na 10 jaar trouwe dienst was ik echter toe aan iets nieuws. Aangezien ik zelf in het verleden 2 x keer veel kilo’s ben weten af te vallen en mijn grote passie koken & voeding is, wilde ik graag uit mijn comfortzone stappen en ben ik gestart als ‘voedingscoach’.

Ik werk samen met Powerslim, een koolhydraatarm en eiwitrijk afslankconcept. Belangrijk hierbij is dat je niet minder moet gaan eten (6 eetmomenten), maar anders. Dus we willen zowel verandering op de korte als op de lange termijn. Geen JoJo-effect! Met een eenvoudig programma werk je toe naar een gezonde leefstijl en eigen keuzes maken hierin. Door gemiddeld 1-2 kg per week af te vallen, zit je zo weer lekker in jouw vel. 

Mijn missie is om anderen zich (weer) prettig te laten voelen in hun lijf. Ik begrijp als geen ander hoe pittig het is om af te vallen, maar vooral ook om op gewicht te blijven. Ik ben er niet om jouw te be- of veroordelen, maar om jouw te helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

Pretty Interesting in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Pretty Interesting


Dorresteinweg 58 3762 KK Soest
0618844737 Klik om te bellen