Praktijk Parola


Watersnip 29 9685 AC Blauwestad
0636318786 Klik om te bellen

Over Praktijk Parola

Praktijk Parola

Praktijk Parola werkt holistisch, d.w.z het ziet lichaam en geest als één geheel. Het één heeft met het ander te maken.
Al ruim 8 jaar helpen wij profesioneel clienten om een gezonder lichaam te krijgen en hierdoor het overgewicht te verminderen en tenslotte geheel te laten verdwijnen.Wij hebben ruime ervaring met cliënten die willen afvallen en d.m.v. hypnose hun doel bereiken.

Virtuele maagband

Sheila Granger heeft de Virtuele Maagband d.m.v. bepaalde hypnose technieken ontwikkeld. Dit programma wordt wereldwijd uitgevoerd door geselecteerde hypnotherapeuten.

Wij zijn hiervoor opgeleid en Praktijk Parola is een officieel gecertificeerde hypnotherapiepraktijk voor de Virtuele Maagband techniek van Sheila Granger.


Een Virtuele Maagband is een veilig alternatief voor een maagband operatie. Geen litteken, geen pijn, geen revalidatie. Via de kracht van hypnose wordt er in je onderbewustzijn een maagband geïnstalleerd, die net zal aanvoelen als een echte maagband. Wij bieden vier sessies aan, verspreid over een aantal weken. Afvallen was nog nooit zo makkelijk en veilig. Ons programma is wereldwijd getest en garandeert de beste resultaten.

In Nederland waren wij één van de eerste hypnotherapeuten die het concept van de virtuele maagband succesvol toepasten!

Wij zijn aangesloten bij beroepsvereniging CAT complementair aanvullende therapeut en...de enige hypnotherapie praktijk in Noord Nederland waar de virtuele Maagband ( gedeeltelijk) vergoed wordt voor cliënten die aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen.

Foto's

Praktijk Parola is een officieel gecertificeerde hypnotherapiepraktijk voor de Virtuele Maagband techniek van Sheila Granger

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Begeleiding bij mentale problemen
Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Artikelen

de Virtuele Maagband

Virtuele maagband Een Virtuele Maagband is een veilig alternatief voor een maagband operatie. Geen litteken, geen pijn, geen revalidatie. Via de kracht van hypnose wordt er in je onderbewustzijn een maagband...

Onze locatie

Praktijk Parola


Watersnip 29 9685 AC Blauwestad
0636318786 Klik om te bellen