Praktijk Jij


Haaksbergerweg 27 7471 LS Goor
0612935336 Klik om te bellen

Over Praktijk Jij

1 op 1 begeleiding is de kracht van Cambridge Weight Plan


Worstel jij ook met die balans in eten en je gewicht en weet je niet meer wat nu te doen? Laat mij je helpen, je staat er niet alleen voor. Het Cambridge dieet werkt met maaltijdvervangers van zeer hoog niveau. Deze maaltijdvervangers worden gecombineerd met gezonde, reguliere voeding. Door de wekelijkse begeleiding krijg je inzage in wat jouw lichaam nodig heeft en werk je aan een nieuwe leefstijl.

Hulp bij afvallen

Als consulent vind ik het belangrijk om duidelijk, oprecht en eerlijk te zijn. Oprecht en persoonlijk advies vind ik erg belangrijk. Waar het uiteindelijk om gaat is je goed voelen. Want zie je er mooi uit van buiten dan voel je je dat ook van binnen. Een eerlijk advies hoort daar bij. Ik wil bereiken dat wanneer jij jezelf aan kijkt in de spiegel dat je denkt.. Ja.. ik mag er zijn. Dit is wie ik ben. Dit is wie ik wil zijn. 

Een nieuw jasje, een nieuw leven 


Ik help mensen graag in een nieuw jasje en sommige zelfs in een nieuw leven! Wel vind ik het belangrijk dat mijn cliënten mijn adviezen volgen. Afvallen hoeft echt geen straf te zijn en fouten maken mag. Ik heb liever dat je tijdens je afslanktraject fouten maakt zodat we ze kunnen bespreken, dan wanneer je er straks alleen voor staat. Succesvol afvallen en op gewicht blijven heeft alles te maken met bewust eten. In mijn praktijk leg ik vooral de focus op lekker en verantwoord eten, ik leer je bewust genieten.

Het Cambridge Stappenplan


Hoe lang je bezig bent met Cambridge Stappenplan is per persoon verschillend. Hoeveel gewicht wil je kwijt? In welke stap ga je starten? Hoe goed houd jij je aan het plan? Hoeveel beweeg je? Veel factoren hebben hier invloed op. Wat houdt het Stappenplan in? Dat leg ik je graag uit.

Het maakt niet uit in welke stap je start. Wel is het belangrijk om het plan tot het eind te doorlopen. Zo leer je wat je lichaam nodig heeft. Want alleen van kilo`s kwijtraken leer niets. Je wilt tenslotte weten hoe je op gewicht kunt blijven! ?Of je nu veel of weinig kilo's wilt afvallen, iedereen is welkom in mijn praktijk.

Maak een afspraak!


Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op zodat we een vrijblijvend informatiegesprek kunnen inplannen. Ik help je graag, je staat er niet alleen voor! Je mag me bellen, mailen of appen.

Tot snel in mijn praktijk.

Groeten, 

Simone Kroeze 

Foto's

logo

Praktijk Jij in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Praktijk Jij


Haaksbergerweg 27 7471 LS Goor
0612935336 Klik om te bellen