Personal Gym HealthCoachPlus


Veraartlaan 8 (bel nr.38) 2282 GM Rijswijk
0681135375 Klik om te bellen

Over Personal Gym HealthCoachPlus

Voedingsadvies van de beste voedingsconsulenten
Voeding is naast regelmatig bewegen een minstens zo essentiële factor voor een gezond en fit lichaam. Bij HealthCoachPlus geven we voedingsadvies op maat. Je wordt door onze voedingsconsulenten niet alleen uitgebreid geadviseerd over je voeding, gewoontes en gedrag, maar ook op je leefstijl begeleid tijdens jouw traject dat leidt naar het gewenste resultaat!

Wij houden rekening met wat je lekker vindt of mag en kan eten
Wij zijn erin gespecialiseerd om voor iedereen een voedingsadvies op maat samen te stellen. Hierbij houden we rekening met wat jij lekker vindt of mag en kan eten. Zo behaal je je resultaat, maar kun je ook blijven genieten van eten en drinken. Door deze manier van begeleiding en coaching hebben we al vele klanten geholpen bij het behalen èn behouden van hun doelstelling(en). Naast voedingsadvies kunnen we je ook op andere gebieden intensief begeleiden, bijvoorbeeld met vitaliteitstraining, leefstijl coaching of (medische) Personal Training.

Wat je doel ook is, wij hebben een passend voedingsadvies voor jou
Na het analyseren van je voeding, voedingsgewoontes en leefstijl krijg je een advies wat bij jou als persoon past. We leren je de juiste keuzes te maken in je voeding en de samenstelling hiervan. Wij houden hierbij rekening met je wensen, omdat we niet alleen over de korte termijn denken, maar willen dat het een advies is dat je de rest van je leven aan kan houden. Dit zorgt ervoor dat je resultaat behaald èn behoud!

Ben je het zat en wil je weten wat je kan doen om het gewenste resultaat te behalen? Vraag dan een gratis voedingscheck bij ons aan!
Tijdens de voedingscheck word duidelijk wat wij voor jou kunnen betekenen en wat je kan bereiken als je ons inschakelt. Start meteen en maak een afspraak voor een gratis voedingscheck.

Personal Gym HealthCoachPlus in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Begeleiding bij mentale problemen
Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
Begeleiding van kinderen en jongeren
Ondersteuning bij afslanken
Ondersteuning bij sportprogramma’s
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstelling van sportprogramma’s

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Afvallen zonder Dieet
Lifestyle coach

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Personal Gym HealthCoachPlus


Veraartlaan 8 (bel nr.38) 2282 GM Rijswijk
0681135375 Klik om te bellen