Orthokliniek Ootmarsum


Denekamperstraat 11 A 7631 AA Ootmarsum
0541 295 539 Klik om te bellen

Bewezen afslankmethode
Gratis online begeleiding
Morgen al starten

Over Orthokliniek Ootmarsum

Gericht afvallen met onze bewezen methode

De Bio Original kuur van de Orthokliniek uit Ootmarsum is een afslankdieet met 3 verschillende fases. De eerste fase in de afslankfase. In deze fase volg je het dieet dat beschreven staat in het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans'. Tijdens de afslankfase krijg je ondersteuning van de Bio Original ampul. Deze ampul gaat het hongergevoel tegen en activeert de vetverbranding.

Stabilisatiefase

De tweede fase noemen wij de stabilisatiefase. Dit is de fase waarin we elke dag producten en calorieën toevoegen aan het dieet. Zo kan je lichaam langzaam wennen aan het nieuwe gewicht. Hiermee slaan we een grote slag als het gaat om het jojo-effect.

Levensfase

De derde fase is de levensfase. In deze fase moet je het weer zelf gaan doen. Middels het begeleidend boekwerk geven we je tal van tips mee om te zorgen dat de kilo's er ook af blijven.

Al jaren succesvol

Iets wat goed is blijft langere tijd bestaan. Zo ook onze Bio Original kuur. Inmiddels werken we al ruim 15 jaar met deze succesvolle kuur. We hebben in deze tijd al veel mensen mogen helpen met zijn of haar streefgewicht.

Omdat onze levensstijl verandert en door nieuwe inzichten passen we jaarlijks ons boekwerk aan. Zo blijft het dieet altijd bij-de-tijd en heb je telkens nieuwe recepten.

Wil je nu ook op een succesvolle en gezonde manier afvallen? Klik dan door naar onze website. Hier geven we nog meer informatie, kun je recepten vinden en kun je het dieet bestellen. Wanneer de bestelling op werkdagen voor 15.00u is geplaatst, kun je het een dag later al in huis verwachten.

Online begeleiding

Het begeleidend boekwerk is zo geschreven dat je het ook gemakkelijk thuis kunt volgen. Alle dieetdagen zijn uitgeschreven zodat je precies weet wat je moet doen om tot goede resultaten te komen. Heb je toch nog vragen of wens je dat steuntje in de rug? Onze therapeuten staan klaar om je te helpen.

Vandaag een beetje meer, is morgen een beetje minder

Orthokliniek Ootmarsum in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Ondersteuning bij afslanken

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Online begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Orthokliniek Ootmarsum


Denekamperstraat 11 A 7631 AA Ootmarsum
0541 295 539 Klik om te bellen