Olijf Voedingsadvies


Lindelaar 2 3984 AK Odijk
030-8506335 Klik om te bellen

No-nonsens Voedingsadvies
Coaching bij Emotie-eten
Voeding en Gewicht/Afvallen (in de Overgang)

Over Olijf Voedingsadvies

Je bent op zoek naar iemand, die je helpt met afvallen. Je hebt al van alles zonder succes geprobeerd of wilt direct gezonde en effectieve adviezen. Je zoekt iemand die weet hoe je blijvend gewicht kunt verliezen zonder allerlei crash-diëten. Iemand die ook kennis heeft van de psychologie achter eten en niet alleen gezonde maar ook voor jou haalbare adviezen geeft.

Om af te vallen moet je eerst goed weten wat, waarom en wanneer je eet. Daarna kun je kijken wat je goede eetgewoontes zijn en hoe je je minder verstandige eetgewoontes kunt aanpassen tot gezonde. Niet alles hoeft om. Kleine aanpassingen die je kunt volhouden leveren op lange termijn meer op dan heftige dieet- en sportadviezen. Want jojoën wil niemand. Je wilt blijvend een gezonder gewicht en je energiek voelen.

Afvallen is niet makkelijk. Anders was het ook niet zo’n groot probleem voor zo veel mensen. Het vraagt gedragsverandering en dat kost discipline, tijd en gewenning. Ik luister naar jouw verhaal, analyseer en maak samen met jou een plan dat voor jou haalbaar is. Ik heb een gedegen mbo- en hbo-opleiding, ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten en mijn consulten worden daarom veelal vergoed.

Ook on-line begeleiding. Voor volwassenen heb ik mij verder gespecialiseerd in afvallen in de overgang en na borstkanker én coaching bij emotie-eten. Om jou te coachen werk ik met Motiverende gesprekstechnieken. Je vindt bij mij een aandachtsvol oor, zonder oordeel en een met praktisch advies.

Gratis kennismaken of een korte vraag stellen over voeding kan altijd.


Met vriendelijke groeten, Annette Wessels

(gediplomeerd Gewichtsconsulent en lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)

Foto's

BGN-gewichtsconsulente Annette Wessels

Olijf Voedingsadvies in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Soort dieet/principe

Afvallen zonder Dieet

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Artikelen

Heb jij een Hamster in je brein? Zo zet je de knop om!

Heb jij een Hamster in je brein? Je weet wel, zo’n eetbeestje dat maar nooit genoeg lijkt te hebben en steeds ‘aan’ staat. We ervaren het ook wel als het duiveltje, dat steeds in je...

Onze locatie

Olijf Voedingsadvies


Lindelaar 2 3984 AK Odijk
030-8506335 Klik om te bellen