Natuurlijk Bij Kaat


Markt 13 5361 GH Grave
06 19626961 Klik om te bellen

Over Natuurlijk Bij Kaat

VIP consult

Ben jij die bijzonder succesvolle vrouw met een druk leven en probeer je puur en gezond te eten maar schiet dit er door alle drukte soms bij in? Vaak heb je geen idee waar je moet beginnen als je je levensstijl blijvend wil veranderen. Ik bied een perfecte coaching naar een gezonde levensstijl die moeiteloos aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Voor de echte aanpakkers heb ik het VIP-traject ontwikkeld in combinatie met de ondersteunende methode ‘Weg met de Weegschaal’. De naam zegt het al: weg met de oude gewoontes, tijd voor nieuwe!
We starten met een kennismakingsgesprek. ‘Wie ben je?’ ‘Wat eet je?’ maar ook ‘Hóé eet je?’ ‘Hoe richt jij jouw kostbare tijd in?’ en ‘Wat vind jij nou écht belangrijk?’. Daarnaast kijken we of jij écht bereid bent om, met de juiste coaching van mij, dit traject te doorlopen en of je de motivatie hebt om niet te stoppen voordat je je doel bereikt hebt binnen de gestelde termijn.
Wanneer je start met dit traject, bruis je binnen de kortste keren weer van de energie en kun je zijn wie je moet zijn om jouw doelen te behalen en behouden. Gewicht verliezen? Meer energie? Een sterk en krachtig lichaam? Als je voor 200% voor dit traject gaat, dan bereik je dit vanzelf.

Kies je voor het ‘VIP’-traject, dan verwacht ik dat je stevig in je schoenen  staat en doelgericht te werk gaat. De handvatten die je aangereikt krijgt, pak je aan en je gaat er vol overtuiging mee aan de slag. Weet jij van jezelf dat jij die ambitieuze, bijzondere vrouw bent die, als ze zich ergens in vastbijt, er echt helemaal voor gaat? Dan is dit traject echt iets voor jou!

Foto's

Weg Met De Weegschaal

Natuurlijk Bij Kaat in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Begeleiding bij mentale problemen
Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Soort dieet/principe

Afvallen zonder Dieet
Lifestyle coach

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Artikelen

Vermoeidheiden stress maken afvallen mogelijk moeilijk

Wist je dat vermoeidheid en stress afvallen lastig maken? Aan de ene kant heb je gewoon de energie niet om gezond te eten en te bewegen, terwijl aan de andere kant je hormoonhuishouding en stofwisseling...

Onze locatie

Natuurlijk Bij Kaat


Markt 13 5361 GH Grave
06 19626961 Klik om te bellen