Miranda shape & weight


Prins Johan-Frisohof 22 7061 WV Terborg
0314 665 161 Klik om te bellen

Afslanken
Figuurcorrectie
Anti-aging

Over Miranda shape & weight

Miranda shape & weight

afslanken - figuurcorrectie - anti-aging - cryospeciist

Wij zetten ons in met al onze kennis en ervaring om jou succesvol te begeleiden in je strijd tegen de overtollige kilo’s en de negatieve effecten van het ouder worden.

Wij bieden de volgende dieetmogelijkheden:

* Kyalin maaltijdvervangende eiwitproducten
* Slinc. voedingsprogramma met (plantaardige) voedingssupplementen
* Medi-Line afslanktherapie van Clinic 28


Om het afslanken op de juiste plaatsen te bereiken, bieden wij volgende lichaamsbehandelingen:


ThermoCryolipide:

Met de CoolipoTwin 8 hebben wij de techniek in huis voor het definitief verwijderen van vetten door middel van temperatuurwisselingen (wij bevriezen niet). Met de plaatsing van 4,6 of 8 pads kunnen wij zowel kleinere als grotere vetophopingen in één behandeling verwijderen. Met een speciaal combinatieprogramma CRYOLIPOLYSE + VETVERBRANDING kunnen wij zelfs in 6 weken tijd (met 6 wekelijkse behandelingen) je probleemgebied succesvol aanpakken.

Avi-Slim:

De nieuwste methode op het gebied van afslanken: AVI-SLIM Infrarood - Toermalijn therapie. Avi-Slim is een revolutionaire organische infrarood- en toermalijntherapie gebaseerd op een traditionele Japanse methode en moderne technologie. 40 minuten lekker ontspannen liggen terwijl je tot wel 800 kcal. kunt verbranden terwijl je ontspannen ligt. Dit staat gelijk aan 1,5 a 2 uur joggen.
In meerdere behandelingen kun je 1-2 kledingmaten afslanken, cellulite, lichaamsbehandelingen en waterretentie verminderen. Bovendien werken de behandelingen ontgiftend en stimulerend op het metabolisme. Ook verminderen deze behandelingen klachten als vermoeidheid, fibromyalgie, spier-en gewrichtspijn.

BodySculptor Reveal:

Verbrand minimaal 650 kcal per behandeling terwijl je heerlijk ontspannen ligt en verlies 1-2 kledingmaten met een kuur van 12 behandelingen. Hierbij worden door bio- magneetgolven de gladde spieren getraind en de viscerale vetten rondom de organen verminderd. Tevens wordt de huid verstevigd, cellulite verminderd en het lympfesysteem geactiveerd. Ook verminderen deze behandelingen klachten als vermoeidheid, fibromyalgie, spier- en gewrichtspijn.

EMS Reshape

Een training van 30 minuten met het resultaat van een work-out van 1,5 uur. Ideale aanvulling bij Avi-Slim en BodySculptor behandelingen

LPG Endermologie/Lipomassage:

Afslanken, huidversteviging en anti-cellulite daar waar jij dat wilt. Wij werken met de nieuwste LPG Alliance. Onze LPG Endermologie behandelingen zijn een uiterst effectieve behandelmethode om zonder operaties en/of medicatie cellulite te overwinnen en het lichaam zonder enig gevaar in goede vorm te krijgen. U komt letterlijk en figuurlijk ‘beter in uw vel te zitten’.

LPG Endermolift anti-aging:

Geeft je huid een boost en zet de klok 10 jaar terug!

Met de LPG Alliance beschikken wij over de allernieuwste techniek voor huidversteviging van gezicht, hals, decolleté en zelfs de handen. Uw huid wordt van binnenuit verjongd door de aanmaak van hyaluronzuur (hydratering), elastine (versoepeling huid) en collageen (versteviging) !

4D LipoLaser:

Pijnloze maar zeer effectieve behandeling op het gebied van figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering. De 4D LipoLaser straalt low-level laserenergie uit en veroorzaakt een chemisch signaal in de vetcellen. Dit chemisch signaal breekt opgeslagen triglyceriden af tot vrije vetzuren en glycerol en deze zullen via kanalen in de celmembranen de cel verlaten. Het lichaam transporteert ze vervolgens naar de zones waar ze tijdens het metabolisme als energie worden gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om definitief vet te verwijderen op jouw probleemzone(s)

Luxomed:

acupressuur behandeling met infrarood licht voor: gewichtsverlies, menopauze, anti-aging, ontspanning en stoppen met roken.

Wij werken alleen met medisch gecertificeerde apparatuur!

kijk voor meer informatie op onze website: www.mirandakersten.nl

Miranda shape & weight in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Miranda shape & weight


Prins Johan-Frisohof 22 7061 WV Terborg
0314 665 161 Klik om te bellen