Lichter.nu


Ouddeelstraat 7A-Unit 21 9036 AZ Leeuwarden
06 16371771 Klik om te bellen

Over Lichter.nu

Mijn naam is Linda Verstraten en sinds juni 2020 eigenaar van Gewichtsconsulentenpraktijk Lichterhttps://.nu in Leeuwarden. Je kunt bij mij zowel terecht in mijn praktijk in Leeuwarden als online.  

Vanuit mijn eigen ervaringen met overgewicht en afvallen geloof ik erin dat gezond eten de sleutel is tot verandering van leefstijl, maar ook dat het aanpassen van leefstijl helpt om gezonder te eten. Vanuit mijn rol als gewichtsconsulent ondersteun ik mijn cliënten daarom niet alleen op voedingsgebied, maar kijken we ook vooral actief naar leefstijl- en denkpatronen.

Bij Lichterhttps://.nu werk ik met het voedingsprogramma van Body Support. Dit programma faciliteert persoonlijke weekmenu's en een voedingsapp. De menu's zijn in de perfecte balans om mee af te vallen, op gewicht te blijven of om mee te groeien. De menu's brengen rust, geven houvast en zorgen voor inzicht. Met Body Support kan je effectief aan de slag met je gewicht.

Naast de menu's die ik via Body Support aanbiedt houdt ik mij vooral bezig met het begeleiden en coachen op persoonlijk niveau. De vraag die eigenlijk altijd centraal staat is: waarom doe je wat je doet? Tijdens een traject-periode probeer ik samen met de cliënt antwoord op die vraag te krijgen en vervolgens met dat inzicht te zoeken naar passende manieren om gedrag en patronen te doorbreken.

Lichterhttps://.nu kijkt dus verder dan alleen het getal op de weegschaal. Lichterhttps://.nu is altijd op zoek naar haalbare oplossingen die zowel helpen op korte- als lange termijn.