Lichter.nu


Harlingertrekweg 53 8913 HR Leeuwarden
0616371771 Klik om te bellen

Over Lichter.nu

Afvallen zonder honger met persoonlijke op maat gemaakte weekmenu's inclusief voedingsapp en 7 dagen per week online ondersteuning. Dat is wat je kunt verwachten bij Lichter.nu!

Waarom Lichter.nu? Niet iedereen zal slank kunnen zijn, maar vaak is lichter zijn al iets wat veel voordelen brengt. Elke kilo is er eentje: gezondheidsrisico's verminderen, lichamelijke klachten nemen af en mentaal voel je je sterker. Lichter.nu helpt haar cliënten om zich weer lekker in hun vel te voelen zitten. Uit eigen ervaring weet ik hoe je je kunt voelen als je (te) zwaar bent en welke lichamelijke ongemakken erbij komen kijken. Ook weet ik na veel kilo's te zijn afgevallen dat je prima kunt afvallen en op gewicht kunt blijven door nieuwe eetgewoontes aan te leren.

Lichter.nu biedt unieke online ondersteuning van 7 dagen per week. Want een afvalproces speelt 24/7. Het beste pak je moeilijke momenten aan wanneer je ervoor staat (of net nadien) zodat je de koe bij de horens kunt pakken om zo optimaal van het moment te leren en herhaling te voorkomen. Afhankelijk van het traject dat je volgt hebben we twee of vier wekelijks consulten. Lichter.nu biedt op maat gemaakte weekmenu's en toegang tot een voedingsapp waar de cliënt tijdens het gehele traject de mogelijkheid heeft om de menu's verantwoord kan aanpassen. Alle trajecten bij Lichter.nu zijn zowel in de praktijk in Leeuwarden te volgens als volledig online!

Het doel van Lichter.nu is behaald wanneer de cliënt zich weer lekker voelt bij zijn/haar gewicht en weet hoe het gewicht gehandhaaft kan worden.

Foto's

Trajecten zijn zowel in de praktijk in Leeuwarden als volledig online te volgen

Lichter.nu in het kort

Diensten

Aanbod van thuisworkouts
Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Afvallen zonder Dieet
Lifestyle coach
Online begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Lichter.nu


Harlingertrekweg 53 8913 HR Leeuwarden
0616371771 Klik om te bellen