Kamphuis Personal Health Coach


Reigerstraat 6 Appingedam 9903 BR Appingedam
06-38655553 Klik om te bellen

Over Kamphuis Personal Health Coach

PERSONAL HEALTH COACH

Voeding, coaching en training.

Ik ben als gewichtsconsulent gespecialiseerd in afvallen, voeding voor vrouwen in de overgang, emotie-eten en natuurvoeding.

Afvallen: zonder veel moeite anders leren omgaan met voeding door een persoonlijk voedingsplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Voeding en overgang: gezonde voeding speelt een belangrijke rol bij de overgang. Ongezonde voeding versterkt overgangsklachten, door te letten op je voeding kun je zelf vaak iets doen aan overgangsklachten.

Emotie-eten: deze begeleiding is speciaal voor mensen die last hebben van overgewicht en emotie-eten. Naast een gezond voedingsadvies zijn anders omgaan met emoties en anders leren denken minstens zo belangrijk. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar de diepere oorzaak van het eetprobleem.

Natuurvoeding: puur en gezond eten. De voeding die wij dagelijks kiezen om tot ons te nemen, heeft grote invloed op ons lichaam. Het is soms moeilijk om een duidelijk antwoord te krijgen op wat nu wel en geen gezonde voeding is.

Ik ben ook personal trainer en geef privé training, duo training en small group training. Daarnaast geef ik ook bootcamp training. Persoonlijke begeleiding in voedingsadviezen EN sporten zijn een goede combi om op een snelle manier fitter en gezonder te worden.Foto's

Kamphuis Personal Health Coach in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij mentale problemen
Ondersteuning bij afslanken
Ondersteuning bij sportprogramma’s
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstelling van sportprogramma’s

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Afvallen zonder Dieet

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Kamphuis Personal Health Coach


Reigerstraat 6 Appingedam 9903 BR Appingedam
06-38655553 Klik om te bellen