In Shape Afslankstudio Rosmalen


Dorpsstraat 42a 5241 ED Rosmalen
073 851 39 86 Klik om te bellen

Over In Shape Afslankstudio Rosmalen

In Shape Afslankstudio Rosmalen biedt een totaal programma van beweging, voeding en persoonlijke begeleiding. Met warmte- en vacuümcabines (Powerfit, Vacushaper en Vacumove) die doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk maken. Aangevuld met de succesvolle voedingsprogramma’s Slinc. en SLIMdiet biedt In Shape Afslankstudio Rosmalen een compleet pakket aan. Deze combinatie garandeert een snelle, maar gezonde manier van afvallen onder intensieve persoonlijke begeleiding.

Onder persoonlijke begeleiding van een voedings- en afslankcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. We hebben voor ieder wat wils. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in onze warmtecabine (Powerfit) of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgen voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen!

Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in onze studio in Rosmalen.

In Shape Afslankstudio Rosmalen in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Ondersteuning bij sportprogramma’s
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstelling van sportprogramma’s

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

In Shape Afslankstudio Rosmalen


Dorpsstraat 42a 5241 ED Rosmalen
073 851 39 86 Klik om te bellen