In Shape Afslankstudio


Ouverture 87 5629 PS Eindhoven
040-248 68 09 Klik om te bellen

Personal coach
Slinc
Voedingscoach

Over In Shape Afslankstudio

Afvallen en afslanken in Eindhoven, Helmond, Rosmalen en Veldhoven. Met 5 studio's is er altijd een In Shape bij jou in de buurt. In Shape Afslankstudio begeleidt al 15 jaar vrouwen van jong tot oud in afvallen.

In Shape Afslankstudio biedt een totaal programma van beweging, voeding en persoonlijke begeleiding. Met warmte- en vacuümcabines (Powerfit, Vacushaper en Vacumove) die doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk maken. Aangevuld met de succesvolle voedingsprogramma’s Slinc. en SLIMdiet biedt In Shape Afslankstudio een compleet pakket aan. Deze combinatie garandeert een snelle, maar gezonde manier van afvallen onder intensieve persoonlijke begeleiding.

Onder persoonlijke begeleiding van een voedings- en afslankcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. We hebben voor ieder wat wils. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in onze warmtecabine (Powerfit) of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgen voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen!

Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio's. 

Foto's

Afslanken bij In Shape Afslankstudio Eindhoven

In Shape Afslankstudio in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
Ondersteuning bij afslanken
Ondersteuning bij sportprogramma’s
Samenstelling van sportprogramma’s

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Artikelen

Een nieuwe aanpak voor gewichtsbeheersing: Slinc.

“Mensen willen niet alleen afvallen, ze willen vooral die kilo’s ook niet meer aankomen: het gevreesde jojo-effect. Om dat te bereiken, is er meer nodig dan alleen maar die overtollige kilo’s...

In Shape Afslankstudio speelt in op de trend

Warmte- en vacuümcabine De vrouw sport bij In Shape Afslankstudio 2x 30 min per week in de Powerfit warmtecabine of Vacuümcabine, een effectieve manier om plaatselijk af te vallen op de buik,...

In Shape Afslankstudio bestaat 14 jaar

Op 2 september 2006 opende Rachel Hulshof haar deuren van In Shape in Eindhoven. Een studio speciaal voor vrouwen die willen afvallen met een totaal programma van beweging, voeding & begeleiding....

Onze locatie

In Shape Afslankstudio


Ouverture 87 5629 PS Eindhoven
040-248 68 09 Klik om te bellen