Het 1 op 1 dieet van Ede


Stationsweg 60 6741 PT Ede
06-52634018 Klik om te bellen

Over Het 1 op 1 dieet van Ede

Het 1 op 1 Dieet in Ede met Jolanda

Fijn dat je op mijn pagina bent!
Mijn naam is Jolanda Karsten. Ik ben 50 jaar, getrouwd en moeder van 3 mooie mannen. Ik wil jou graag helpen om af te vallen en je helpen om te leren weer ‘gewoon’ te eten. Voldoening halen uit normaal eten. Dit helpt je meteen om op je gewicht te blijven.


Ruim 10 jaar geleden ben ik zelf met dit dieet afgevallen. Wat belangrijk is, is om je eetpatroon te veranderen. Eigenlijk dus leren om weer gewoon te eten. Met The 1:1 Diet Stappenplan leer je vanaf het begin al om gewone voeding te eten. Het fijne hiervan is, dat je met stap 1 een gezonde maaltijd erbij mag hebben. Dit vind ik belangrijk, ook vanwege het sociale aspect. Zo kun je met je gezin mee-eten en ook gerust eens buiten de deur eten. Geef van tevoren aan wat je mag eten en dan zul je merken dat ook gezond eten prima kan en lekker is!

Ik vind het belangrijk om met elkaar samen te werken op een rustige en vertrouwde basis en neem ruim de tijd voor de consulten. Het is namelijk belangrijk om elkaar te leren kennen en goed te luisteren naar je verhaal, waardoor ik beter op je situatie kan inspelen en je beter kan begeleiden. Je zult merken dat ik niet oordeel, maar probeer te helpen. Wel houd ik je een spiegel voor, zodat je je bewust wordt van keuzes die je gemaakt hebt en in de toekomst gaat maken. Afvallen is mensenwerk en gaat met ups en downs. Ik maak je bewust van de eventuele downs en probeer je zoveel mogelijk richting de ups te krijgen.

Het is belangrijk om, naast het afvallen, te gaan naar een goed eetpatroon, zodat je op gewicht kunt blijven zonder afhankelijk te zijn van eventuele maaltijdvervangers. Goed voedingsadvies is ook onderdeel van Het Stappenplan. Laat je niet te veel door BMI en kledingmaten beïnvloeden. Het gewicht waar je naartoe werkt is het gewicht wat bij je past en waar je je gelukkig bij voelt. Het is goed als jij goed in je vel zit.

Wil je effectief afvallen en weer kunnen genieten van gewone voeding? Maak dan een afspraak met me via onderstaand formulier, telefonisch op 06-52634018 of via whatsapp. Ik help je graag met mijn 1 op 1 begeleiding.

Naast mijn praktijk in Ede heb ik ook een praktijk in Lunteren. Geef maar aan welke plaats voor jou het makkelijkste is om naar toe te komen.

Hopelijk treffen we elkaar snel!

Hartelijke groet,
Jolanda

De praktijk is geopend en ik vind het fijn als je komt. Wel blijven we op 1,5 meter afstand van elkaar.

Foto's

Het 1 op 1 dieet van Ede in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Online begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Het 1 op 1 dieet van Ede


Stationsweg 60 6741 PT Ede
06-52634018 Klik om te bellen