Gewichtsconsulente Asten


Papendonk 6 5721 MJ Asten
06-29273271 Klik om te bellen

Over Gewichtsconsulente Asten

Waarom eet je en wat is je gevoel daarbij? Wat zijn jouw valkuilen? Wat is voor jou de beste aanpak? Wat wil je bereiken? Wat zijn gezonde gewoontes? Hoe blijf ik op gewicht? Hoe houd ik mijn nieuwe gewoontes vast?

Mijn uitdaging is om jou te zien groeien in kracht, zelfvertrouwen en geluk. Graag deel ik met jou mijn eigen ervaring en kennis over een gezonde leefstijl. Door je positief te coachen ga je jezelf steeds meer kennen. We houden de gesprekken luchtig en helder. Wel concreet want daar heb je pas echt iets aan. Bij Gewichtsconsulente Asten gaat het om jou. Zo wordt verandering een blijvende gezonde gewoonte.

Ik laat je zien dat je niet op dieet hoeft. Je ook gelukkig kunt zijn met een maatje minder i.p.v. maat 38. Dat eten genieten is en daar hoort ook een stukje chocolade bij. Door iedere dag keuzes te maken ga je bewuster met eten om. Ik laat je zien hoe het anders kan. Geloof niet in crash diëten, maar in jezelf. Ben lief voor jezelf en gun het de tijd. Je zult jezelf dankbaar zijn!

Gewichtsconsulente Asten in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Gewichtsconsulente Asten


Papendonk 6 5721 MJ Asten
06-29273271 Klik om te bellen