Gewichtsconsulent Zaanstad


Het Prinsenhofstraat 5 1551 CR Westzaan
06-37126656 Klik om te bellen

Over Gewichtsconsulent Zaanstad

Heeft u last van overgewicht en wilt u een gezond gewicht? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Samen bekijken wij uw eet- en leefgewoonten en bepalen we een streefgewicht. In een aantal consulten wordt u begeleid door middel van voedings- en beweegadviezen om een gezondere levensstijl en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken. Hierbij is uw eigen inzet en motivatie erg belangrijk. In een aantal logische stappen gaan we na waar de problemen liggen. Zodra die bekend zijn is het de kunst om deze onder controle te krijgen. Langzamerhand draaien we dit naar een positief verhaal met blijvende verandering. Om misverstanden te voorkomen: het is absoluut géén strenge dieetkuur, géén methode om snel veel kilo's te verliezen en het zal ook zeker niet zomaar zonder moeite gaan.
Samen werken we volgens een uitgekiend programma waarbij u een aantal stappen doorloopt. U leert uzelf andere eetgewoonten aan en u ontvangt weekmenu's mee naar huis. Daarnaast komt ook de lichamelijke activiteit aan bod. Samen gaan we voor een realistisch doel.
Na een aantal weken weet u zelf lekkere, gezonde en afwisselende gerechten te maken. U heeft handvatten om de juiste keuzes te maken om langzamerhand uw streefgewicht te bereiken.

Foto's

Gewichtsconsulent Zaanstad in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Gewichtsconsulent Zaanstad


Het Prinsenhofstraat 5 1551 CR Westzaan
06-37126656 Klik om te bellen