Gewichtsconsulent Leiden


Houtlaan 46 2334 CL Leiden
06-17919766 Klik om te bellen

Over Gewichtsconsulent Leiden

Afslankhulp! Gratis kennismakingsgesprek is mogelijk.
Gewichtsconsulent, leefstijlcoach en maatschappelijk werker in Leiden heeft een effectieve methode ontwikkeld om veilig en gezond af te slanken. Iedereen met over- of ondergewicht kan deelnemen aan het programma. Bijzondere doelgroep: vrouwen met een kinderwens of een fertiliteitprobleem, waarbij het gewicht mogelijk een zwangerschap in de weg staat.
Bij 'beweeg je leven' wordt gebruik gemaakt van dieet-, bewegings- en gedragsinterventies om te komen tot een leefstijlverandering. Het doel is om in 4 maanden 10 - 15% van je lichaamsgewicht blijvend af te vallen zonder het gevaar van jojo-en. Het programma omvat aansluitend nog een periode van 2 maanden waarin je gewicht stabiliseert. Wil je meer afvallen, dan is een verlengd traject mogelijk.
Bij Gewichtsconsulent Leiden kun je per consult betalen, maar er is ook een speciale pakketprijs mogelijk. Gewichtsconsulent Leiden is aangesloten bij de BGN, waardoor de meeste verzekeringen in het aanvullende pakket een deel van de kosten vergoeden. Dit gaat niet ten koste van je eigen bijdrage.
Ben je bij eerdere pogingen om af te slanken teleurgesteld of weer (veel) aangekomen, dan is dit je kans om met hulp van deze gewichtsconsulent en afslankhulp in Leiden je overgewicht voor altijd achter je te laten! Bel voor meer informatie, 06-17919766. Het is ook mogelijk om via de website een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen.

Foto's

Gewichtsconsulent Leiden in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
Begeleiding van kinderen en jongeren
Ondersteuning bij afslanken
Ondersteuning bij sportprogramma’s
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Afvallen zonder Dieet
Lifestyle coach

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Gewichtsconsulent Leiden


Houtlaan 46 2334 CL Leiden
06-17919766 Klik om te bellen