Gewicht Op Niveau


De Schepegaten 33 2421 TK Nieuwkoop
0172 57 32 62 Klik om te bellen

Over Gewicht Op Niveau

Ieder mens is anders


De ene mens kiest zorgvuldig uit wat hij of zij eet, de ander vult alleen zijn maag. Hoe is jouw relatie met voeding en gezondheid? Ben jij bewust bezig? Heb je last van klachten zoals opspelende darmen, zeurende hormonen of een onrustige huid? Misschien wil jij je lekkerder voelen in je vel en een paar kilootjes minder wegen. Of moet je juist flink afvallen? Alleen of misschien wel met het hele bedrijf?

Een niveau hoger


Ik, Petra Schoen van Gewicht Op Niveau (www.gewichtopniveau.nl), zet me al jaren in voor mensen die gezonder in het leven willen staan. Ik heb een enorme passie voor voeding en gezondheid en weet ook hoe het is om hiermee te tobben.

Je leefstijl veranderen en afvallen zonder dieet


Een blijvende, gezonde leefstijl. Dát is waar het bij mij om draait. Ik kijk niet alleen naar wat je eet, maar ook naar wie je bent. Ik weet dat er altijd een positieve bedoeling zit achter een bepaald gedrag. Ik luister naar jou en lees tussen de zinnen door, zodat ik een passend voedingsadvies kan maken dat voor jou op 'het lijf is geschreven'. Eentje waar jij je leven lang plezier van hebt. Eentje waar ook jouw brein weer blij van wordt!

Ik leer jou de geheimen van je eigen lijf ontdekken. Jij hebt de keuze. Wordt het nog langer wachten of ga jij die eerste stap maken om op de juiste manier aan je fysieke en mentale gezondheid te werken? Kijk op www.gewichtopniveau.nl

Foto's

Gewicht Op Niveau in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Begeleiding bij mentale problemen
Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
Begeleiding van kinderen en jongeren
OERsterk programma
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Afvallen zonder Dieet
Lifestyle coach

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Gewicht Op Niveau


De Schepegaten 33 2421 TK Nieuwkoop
0172 57 32 62 Klik om te bellen