Fit4health


Het Haf 15 3823 TP Amersfoort
06 14322504 Klik om te bellen

Over Fit4health

Gun je jezelf een gezond en fit leven? Met het (slanke) lichaam dat daarbij hoort? En dan heb ik het niet perse over maatje 36 of 38. Kledingmaten, kilo’s, ze doen er niet eens zoveel toe. Fit en gezond zijn, dat doet ertoe. En dan komt dat slanke lijf vanzelf!

Fit4Health geeft voedingsadvies maar ook ondersteuning op het gebied van de juiste keuzes maken. Coaching dus. Het gaat er niet alleen om wat je eet maar ook waarom je eet!

Diëten? Regels & voorschriften? Lijstjes? Hoe lang houd je dat eigenlijk vol? Je kunt beter leren om eigen keuzes te maken. Keuzes die aansluiten bij jouw manier van leven. Samen met Fit4Health wordt een (eet)plan gemaakt dat aansluit bij jouw behoeften. En wil je niet op de weegschaal? Geen probleem. Wegen kun je thuis ook. Je gaat pas op die schaal als jij eraan toe bent.

Dus vind je het tijd om iets te veranderen? Wil je nu – en in de toekomst – op jezelf kunnen vertrouwen? Bel of mail me, dan maken we een afspraak voor een gratis intakegesprek! Of kijk op mijn website fit4health voor meer informatie.

Fit4health in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
Ondersteuning bij afslanken
Ondersteuning bij sportprogramma’s
Samenstellen van diëten
Samenstelling van sportprogramma’s

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Fit4health


Het Haf 15 3823 TP Amersfoort
06 14322504 Klik om te bellen