EMS Revolution


Laan van Meerdervoort 197 2517 BB 's-Gravenhage
06 45282935 Klik om te bellen

Over EMS Revolution

Uren in de sportschool ploeteren voor een strak en slank lichaam? Dat is verleden tijd. EMS-Revolution combineert het gebruik van EMS-technologie met professionele personal training, waardoor resultaten binnen een mum van tijd zichtbaar zijn.

EMS Training

Door de uiterst persoonlijke aandacht, zijn onze trainingen geschikt voor iedereen die fit wilt blijven maar niet de tijd heeft om uren in de sportschool te besteden. Met de EMS Trainingen van EMS-Revolution, bent u in slechts 20 minuten per week fit! Samen met u ontwikkelen wij een persoonlijk fitness- en voedingsplan waarmee u uw persoonlijke doelen in een zeer korte tijd kunt behalen. 

EMS-Revolution

EMS Revolution is een exclusieve, strakke en warme trainingsstudio waar je persoonlijk begeleid wordt door één van onze personal trainers. Met meer dan 9 jaar ervaring in de sportindustrie, zijn wij bij uitstek geschikt om u te helpen aan een strak en slank lichaam. Nadat wij de ontwikkelingen op de EMS-markt nauwkeurig gevolgd hadden, voelden wij ons genoodzaakt om over te stappen van ‘reguliere’ trainingen naar EMS-Trainingen.

Door de begeleiding van onze personal trainers zal iedere training gericht zijn op uw persoonlijke doelen, waardoor u effectiever en efficiënter traint. Naast het trainen zelf, zal uw personal trainer u ook hulp bieden op het gebied van voeding, zodat u uw doelen sneller kunt behalen.

EMS-Revolution is opgericht in 2019 en met meer dan 100 sporters, is het al een groot succes! Van professionele sporters tot mindervaliden, EMS Revolution is er voor iedereen!

Wij snappen dat dit te mooi klinkt om waar te zijn en daarom bieden wij een gratis proeftraining aan!

Foto's

EMS Revolution in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Begeleiding bij mentale problemen
Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
Ondersteuning bij afslanken
Ondersteuning bij sportprogramma’s
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten
Samenstelling van sportprogramma’s

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

EMS Revolution


Laan van Meerdervoort 197 2517 BB 's-Gravenhage
06 45282935 Klik om te bellen