Eigenwijs Afvallen


Ekelenbergweg 7A 7921 RL Zuidwolde
0638499817 Klik om te bellen

Over Eigenwijs Afvallen

Eigenwijs Afvallen, coaching bij overgewicht en emotie-eten

Wil je graag afvallen en controle over je eetgedrag? Weet je best wat gezond is maar ga je snoepen, snaaien en snacken als je niet lekker in je vel zit? Stop dan met diëten, lijnen en jojoën en maak een nieuwe start bij Eigenwijs Afvallen. Hier werk je op een verantwoorde manier aan een blijvend gezond eetpatroon. Je leert in stappen omgaan met het emotie-eten dus je hoeft je gevoelens niet meer weg te stoppen met snoepen en snaaien. Je mag Eigenwijs zijn en hoeft geen diëten, lijstjes en recepten op te volgen! 

Wat is emotie-eten ?
Het wegstoppen of het dempen van je gevoelens (emoties) onder een laag eten. Of het nou een pak koekjes is, een zak chips of een boterham met veel hagelslag. Of je je nou bewust bent van deze emoties of niet. Achteraf voel je je misschien schuldig, of boos op jezelf. 

Coaching door de diëtist
In 1999 heb ik de Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. Na in de thuiszorg en het bedrijfsleven als diëtist maar ook commercieel te hebben gewerkt, besloot ik in 2015 dat ik eigenwijs genoeg was om zelfstandig verder te gaan met een diëtistenpraktijk. 
In augustus 2018 ben ik verhuisd naar Zuidwolde, waar ik mijn praktijk heb voortgezet. Mijn hart ligt bij het coachen van volwassenen die graag hun eetgedrag willen veranderen. 

Ik heb nascholingen gevolgd op het gebied van emotie-eten en coaching. Vanaf 1 januari 2022 ben ik Emotie-eten de baas specialist© van www.emotie-etendebaas.nl.

Wil jij hulp bij het afvallen zonder dieet? Kijk dan op de website voor het intensieve Emotie-eten de baas-traject!

Begeleiding op locatie in Zuidwolde (Drenthe) of online.

Foto's

Petra van de Vis, diëtist en emotie-eten de baas specialist in Zuidwolde

Eigenwijs Afvallen in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Afvallen zonder Dieet

Onze locatie

Eigenwijs Afvallen


Ekelenbergweg 7A 7921 RL Zuidwolde
0638499817 Klik om te bellen