EGA Nederland B.V.


Weidebloemstaat 29 2825 AE Berkenwoude
0182 528 255 Klik om te bellen

Over EGA Nederland B.V.

EGA Nederland is DE club voor betere voedingsgewoonten en bestaat al ruim 43 jaar. De oprichtster Annie Disseldorp zet zich al haar leven lang in voor de gezondheid van de mens.

EGA Nederland geeft door heel Nederland cursussen in gezonde en verantwoorde voeding waarbij een gezonder en slanker lichaam het resultaat is.

Daarnaast kunnen te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol gehalte, hoofdpijn klachten, suikerziekte e.d grotendeels verdwijnen.

Het programma van EGA Nederland is géén dieet maar een gewoon, normaal eetpatroon met uitgebalanceerde maaltijden. Op de cursus krijg je alle informatie, inspiratie en motivatie. Ook zijn er uitgewerkte menu's en krijg je volop tips van de cursusleidster.

Naast de locatie cursussen is er ook een mogelijkheid om de EGA cursus via een live video coaching of email cursus te volgen.

De live video coaching is eigenlijk eenzelfde cursus als op locatie alleen dan via ons online TEAMS platform. Je doet de cursus samen met je TEAMS groepsleden en heb direct contact met je cursusleidster.

Met de email cursus krijg je wekelijks een voorbeeld menu, tip van de week, een motiverende tekst en de mogelijkheid om al je vragen te stellen via email.

Op onze website vind je alle locaties waar cursus wordt gegeven en in de webwinkel kan je inschrijven voor de live video coaching of email cursus.

Wil jij gezonder maar ook lekker eten dan is het EGA programma echt iets voor jou. Met het programma kan je heerlijk eten en heb je absoluut geen honger. Ons motto is: Hoe meer je eet, hoe meer je afvalt.

EGA Nederland voor een gezonder, energieker & slanker lichaam

Foto's

EGA Nederland B.V. in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Afvallen zonder Dieet

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

EGA Nederland B.V.


Weidebloemstaat 29 2825 AE Berkenwoude
0182 528 255 Klik om te bellen