Cambridge Mindfood & Body


S.O.J. Palmelaan 187 9728 VJ Groningen
0650866786 Klik om te bellen

Over Cambridge Mindfood & Body

Hallo, welkom!

Wij zijn Tessa en Ado Elvers en al 13 jaar Cambridge Weight Plan consulenten. Samen begeleiden wij in onze praktijk MindFood&Body mannen en vrouwen in-en-om de gezellige stad Groningen. Je kunt in onze praktijk terecht om het 1:1 dieet van Cambridge Weight Plan te volgen. Daarnaast geven wij kookworkshops, bieden het lifestyle programma ‘Onwards’  uitgebreide leefstijlchecks en gespecialiseerd voedingsadvies op maat.  

Onze ervaring met het Cambridge dieet gaat al heel wat jaren terug. 13 om precies te zijn. Ook wij hadden voor die tijd -waarschijnlijk net als jij- ervaring met verschillende diëten. Wij hebben zelf ervaren wat overgewicht met ons deed. Door het volgen van het  Cambridge dieet  werden wij echter heel enthousiast. De persoonlijke begeleiding naast de lekkere maaltijdvervangers was doorslaggevend. Wij waren om! 

Het 1:1 programma van cambridge weightplan

Een uitgebalanceerd dieet met maaltijdvervangers om af te slanken én verantwoorde voeding voor blijvend gewichtsbehoud. Wij als professioneel getrainde en toegewijde consulenten begeleiden je. Onze begeleiding is gratis zolang je bezig bent met het dieet en onze producten afneemt. Je betaalt dan alleen eenmalig 25 euro intakekosten.

Succesvol afslanken! Onderzoek toont aan dat afslanken en daarna op gewicht blijven, het beste resultaat geeft onder begeleiding. Als consulent zijn wij jouw coach, vraagbaak, steun, motivator én stok achter de deur. Meer dan duizenden vrouwen en mannen hebben wij inmiddels in onze praktijk mogen begeleiden naar een gewenst gewicht en nieuwe leefstijl. Je staat er niet alleen voor!


Dieetplan op maat want ieder mens is anders 

Onze begeleiding begint met luisteren naar jouw verhaal en je motivatie om af te willen vallen. Afhankelijk van jouw wensen bespreken we de opties en welke stap voor jou het beste is. Je kunt van ons verwachten dat wij altijd optimistisch zijn, stimuleren en nooit zullen oordelen of veroordelen. Wat wij bespreken in onze praktijk blijft ook in onze praktijk. Jouw privacy is 100% verzekerd.

Meer zelfvertrouwen en meer energie 

Bij het bereiken van jouw streefgewicht, zorgen wij dat je de deur uitloopt met een flinke dosis kennis op het gebied van voeding en leefstijl. Veel vinden het ook fijn om af en toe even terug te komen, om bij te praten en ervaringen te delen onder het genot van een kopje koffie. Ook jij zult in staat zijn om jouw ideale gewicht te behouden. Je ervaart meer zelfvertrouwen en krijgt meer energie. Ook zul je je meer bewustzijn zijn van je eigen handelen, minder afhankelijkheid van de mening van een ander.

Wij gunnen iedereen een gezonder en blijer leven!

Als mensen hun streefgewicht hebben bereikt, op gewicht weten te blijven en gezonder zijn gaan leven, mede door onze ondersteuning, voelt dat als een groot compliment.  

Ook jou hopen wij verder te kunnen helpen, want wij gunnen iedereen een gezonder en blijer leven.

Wil jij jouw verhaal met ons delen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. App, mail of bel ons:

Tessa 06 10 22 55 13                     Ado 06 50 866 786

tessa4cambridge@live.nl                ado.elvers@gmail.com

facebook: mindfood&body              www.onwards.nu

Graag tot ziens in onze praktijk! 

Tessa & Ado Elvers 

Foto's

tessa en ado

Cambridge Mindfood & Body in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Begeleiding bij mentale problemen
Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
Gediplomeerd voedingsdeskundige
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Afvallen zonder Dieet
Lifestyle coach

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Cambridge Mindfood & Body


S.O.J. Palmelaan 187 9728 VJ Groningen
0650866786 Klik om te bellen