Cambridge Dokkum - 1 op 1 Dieet Dokkum


Birdaarderstraatweg 70 9101 DC Dokkum
06 52 11 11 31 Klik om te bellen

Over Cambridge Dokkum - 1 op 1 Dieet Dokkum

In mijn praktijk in ziekenhuis de Sionsberg Dokkum begeleid ik mensen naar een gezond gewicht. Ik werk met een stappenplan op maat per persoon. Afhankelijk in welke stap je instroomd, wordt in de eerste stappen met maaltijdvervangers en gezonde voeding gewerkt.

Afvallen is veel meer dan alleen voeding. De juiste begeleiding is daarom ook zo ontzettend belangrijk. Die extra steun in rug en altijd terecht kunnen met je vragen.

Door het stappenplan en de juiste persoonlijke begeleiding wordt terugval en jojo effect minimaal. Voorafgaand van het Cambridge Weight Plan dieet wordt eerst een medisch informatie formulier opgestuurd om zo te controleren welke stap verantwoordt is en heel belangrijk wat het beste bij jouw past.

Er is volop keuze aan maaltijdvervangers en smaken. Shakes, smooty's, pap, repen, bites, soep, warme maaltijd, desserts, drankmix noem maar op. Met deze producten krijg je alle vitamines mineralen binnen die nodig hebt op een dag samen met de gecombineerde gezonde voeding op maat. Dit geeft op deze marnier een heel duidelijk maar ook gemakkelijke indeling van je dag. Zo kom je er ook achter waar de valkuilen en moeilijkheden zitten.

Zodra je dit weet en onder controle hebt vindt je de balans die je nodig bent om op gewicht te blijven. Samen sta je sterker en je staat er niet alleen voor ik help je graag!

Ons bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar hier in Nederland en gaat nog altijd volop door met ontwikkelingen. Regelmatig wordt er weer een nieuwe cursus aangeboden om zo je als consulent verder te ontwikkelen. Het is een erg fijn en warm bedrijf. Samen met nog 400 mede consulenten, allemaal ook ervaringsdeskundigen, hopen wij Nederland op een gezond gewicht te krijgen!

Cambridge Dokkum - 1 op 1 Dieet Dokkum in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Cambridge Dokkum - 1 op 1 Dieet Dokkum


Birdaarderstraatweg 70 9101 DC Dokkum
06 52 11 11 31 Klik om te bellen