sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Keppelseweg 19
    7001 CE Doetinchem
  • 0314-665161

Miranda shape & weight

Miranda shape & weight

afslanken - figuurcorrectie - anti-aging - cryospeciist

Wij zetten ons in met al onze kennis en ervaring om jou succesvol te begeleiden in je strijd tegen de overtollige kilo’s en de negatieve effecten van het ouder worden.

Wij bieden de volgende dieetmogelijkheden:

PowerSlim maaltijdvervangende eiwitproducten

Avi-Slank maaltijdvervangende proteïneshakes  
Slinc. voedingsprogramma met (plantaardige) voedingssupplementen
Medi-Line afslanktherapie van Clinic 28

Om het afslanken op de juiste plaatsen te bereiken, bieden wij volgende lichaamsbehandelingen:


ThermoCryolipide:

Met de CoolipoTwin 8 hebben wij de allernieuwste techniek in huis voor het definitief verwijderen van vetten door middel van temperatuurwisselingen (wij bevriezen niet). Met de plaatsing van 4,6 of 8 pads kunnen wij zowel kleinere als grotere vetophopingen in één behandeling verwijderen. Met een speciaal combinatieprogramma CRYOLIPOLYSE + VETVERBRANDING kunnen wij zelfs in 6 weken tijd (met 6 wekelijkse behandelingen) je probleemgebied succesvol aanpakken.

Avi-Slim: 

De nieuwste methode op het gebied van afslanken: AVI-SLIM Infrarood - Toermalijn therapie. Avi-Slim is een revolutionaire organische infrarood- en toermalijntherapie gebaseerd op een traditionele Japanse methode en moderne technologie. 40 minuten lekker ontspannen liggen terwijl je tot wel 800 kcal. kunt verbranden terwijl je ontspannen ligt. Dit staat gelijk aan 1,5 a 2 uur joggen.in meerdere behandelingen kun je 1-2 kledingmaten afslanken, cellulite, lichaamsbehandelingen en waterretentie verminderen. Bovendien werken de behandelingen ontgiftend en stimulerend op het metabolisme. Ook verminderen deze behandelingen klachten als vermoeidheid, fibromyalgie, spier-en gewrichtspijn. 

BodySculptor:

Verbrand 650 kcal per behandeling terwijl je heerlijk ontspannen ligt en verlies 1-2 kledingmaten met een kuur van 12 behandelingen. Hierbij worden door bio- magneetgolven de gladde spieren getraind en de viscerale vetten rondom de organen verminderd. Tevens wordt de huid verstevigd, cellulite verminderd en het lympfesysteem geactiveerd. Ook verminderen deze behandelingen klachten als vermoeidheid, fibromyalgie, spier- en gewrichtspijn.

PowerPlate Pro7.

Een training van 10-15 minuten met het resultaat van een work-out van 1,5 uur. Ideale aanvulling bij Avi-Slim en BodySculptor behandeling.

LPG Endermologie/Lipomassage:

Afslanken, huidversteviging en anti-cellulite daar waar jij dat wilt. Wij werken met de nieuwste LPG Alliance.

LPG Endermolift anti-aging:

geeft je huid een boost en zet de klok 10 jaar terug!

Stabile Cavitatie:

Definitief vet verwijderen zonder chirurgische ingreep. Definitieve figuurcorrectie van: armen, buik, heupen, billen, benen en knieen met de allernieuwste methode!

Sysara:

Figuurcorrectie d.m.v. spiercontracties

Plasma Prolift.

Met deze revolutionaire behandeling kunnen wij boven- en onderoogleden liften en verstevigen zonder chirurgische ingreep. Bij de Plasma Prolift wordt gebruik gemaakt van gepatenteerde Plasma en elektroforese. Ook kan deze behandeling worden toegepast om kraaienpootjes en rimpels te verminderen.

Arosha/Elektroforese.

wij bieden met deze Arosha /Elktroforese behandeling de meest innovatieve Anti-Aging huidbehandeling aan voor het verjongen van de huid van het gezicht en de hals. Met ern kuur vsn 4 weken bereiken wij spectaculaire resultaten.

Ultra-Sculptor Hifu:

Ook bekend als Ultherapie "het geheim van de sterren"!! Niet-invasieve behandeling om wenkbrauwen en doorhangende huid op het gelaat en in de hals te "liften". Het verbetert ook lijnen, rimpels en de huidsteint. 

Luxomed:

acupressuur behandeling met infrarood licht voor:  gewichtsverlies, menopauze, anti-aging, ontspanning en stoppen met roken. 

Wij werken alleen met medisch gecertificeerde apparatuur!

kijk voor meer informatie op onze website: www.mirandakersten.nlMiranda shape & weight in het kort

Afspraak in het weekend mogelijk:

Ja

Diensten

  • Begeleiding bij afslanken
  • Begeleiding bij gewichtsbehoud
  • Ondersteuning bij afslanken
  • Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
  • Samenstellen van diëten

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Diëtist in dienst:

Nee