Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Lindelaar 2
    3984 AK Odijk
  • 030-8506335

Olijf Voedingsadvies

Je bent op zoek naar iemand, die je helpt met afvallen. Je hebt al van alles zonder succes geprobeerd of wilt direct gezonde en effectieve adviezen. Je zoekt iemand die weet hoe je blijvend gewicht kunt verliezen zonder allerlei crash-diëten. Iemand die ook kennis heeft van de psychologie achter eten en niet alleen gezonde maar ook voor jou haalbare adviezen geeft.

Om af te vallen moet je eerst goed weten wat, waarom en wanneer je eet. Daarna kun je kijken wat je goede eetgewoontes zijn en hoe je je minder verstandige eetgewoontes kunt aanpassen tot gezonde. Niet alles hoeft om. Kleine aanpassingen die je kunt volhouden leveren op lange termijn meer op dan heftige dieet- en sportadviezen. Want jojoën wil niemand. Je wilt blijvend een gezonder gewicht en je energiek voelen.

Afvallen is niet makkelijk. Anders was het ook niet zo’n groot probleem voor zo veel mensen. Het vraagt gedragsverandering en dat kost discipline, tijd en gewenning. Ik luister naar jouw verhaal, analyseer en maak samen met jou een plan dat voor jou haalbaar is. Ik heb een gedegen mbo- en hbo-opleiding, ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten en mijn consulten worden daarom veelal vergoed.


Ook voor kinderen. Ook on-line begeleiding.

Gratis kennismaken of een korte vraag stellen over voeding kan altijd.


Met vriendelijke groeten, Annette Wessels

(gediplomeerd Gewichtsconsulent en lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)


Foto's van Olijf VoedingsadviesDeze afslankhulp in het kort

Afspraak in het weekend mogelijk:

Nee

Diensten

  • Begeleiding bij afslanken
  • Begeleiding bij gewichtsbehoud
  • Ondersteuning bij afslanken
  • Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Diëtist in dienst:

Nee