sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Sambergweg 9
    7103 ZJ Winterswijk
  • 0613338686
  • Website

Cambridge Winterswijk - Slank & Joy

Het Cambridge Weight Plan Stappenplan biedt een uitgebalanceerde totaalvoeding in de vorm van maaltijdvervangers zoals shakes, repen en soepen, in combinatie met gezonde voeding vanaf stap 2. Zo weet je dus zeker dat je alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt. Daarnaast biedt het Stappenplan duidelijke kaders en richtlijnen in je eetpatroon, zodat je een goede houvast hebt.


Het Cambridge dieet in combinatie met mijn persoonlijke begeleiding is de sleutel naar succesvol afvallen. Tijdens het intakegesprek maken we samen een dieetplan om ervoor te zorgen dat je jouw streefgewicht binnen het door jou gewenste tijdsbestek kunt behalen. Ik ben er om je tijdens het proces te motiveren en je te voorzien van handige tips en adviezen. Door mijn positieve instelling en enthousiaste en laagdrempelige manier van werken, zal je je gelijk thuis voelen in mijn praktijk!


Je staat er dus zeker niet alleen voor, samen gaat het ons lukken!

Wil jij ook mijn hulp bij het bereiken van jouw ideale gewicht? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak! Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-13338686(WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar cambridgeweightplanwinterswijk@gmail.com

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn afslankpraktijk!

Lieve groet, JoyceCambridge Winterswijk - Slank & Joy in het kort

Afspraak in het weekend mogelijk:

Nee

Diensten

  • Begeleiding bij afslanken
  • Begeleiding bij gewichtsbehoud
  • Ondersteuning bij afslanken

Soort dieet/principe

  • Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Diƫtist in dienst:

Nee