sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Fanny Blankers-Koenlaan 122
  2134 CR Hoofddorp
 • 0238920040
 • Website

1op1dieet Hoofddorp Meer4You / Cambridge Weightplan

Vanuit mijn praktijk help ik cliënten met verantwoord afvallen met behulp van het Cambridge Weight Plan Stappenplan mijn persoonlijke begeleiding. We stellen een dieet samen dat specifiek is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Het Stappenplan biedt je duidelijke kaders en een uitgebalanceerde totaalvoeding in de vorm van kwalitatief hoogwaardige en smakelijke producten. Het Cambridge Weight Plan dieet heeft een uitgebreid assortiment dieet producten variërend van repen, shakes, soepen en maaltijden. Zo word je steeds bewuster van wat je eet en ga je door gezonder te eten, stap voor stap naar een gezonde levensstijl waarbij je je goed voelt: de opwaartse spiraal naar bewust genieten.

Dieet met persoonlijke begeleiding
Bij Cambridge Weight Plan zijn we ervan overtuigd dat de beste resultaten worden behaald bij afvallen onder begeleiding. Ik ben jouw persoonlijke coach en motivator en ik ben er voor je om je bij staan tijdens de lastige momenten. Het zal zeker niet altijd gemakkelijk zijn, maar ik ben er om jou hierin te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je het gaat volhouden. Tijdens het intakegesprek neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te kijken wat het beste bij jou past. Tijdens onze wekelijkse consulten houden we bij hoeveel je bent afgevallen en geef ik je handige tips en adviezen.
Met mijn persoonlijke begeleiding gaat het je vast lukken!

Ik help je graag om ervoor te zorgen dat jij straks weer lekker in je vel zit en weer kunt stralen!
Wil je ook weer bewust kunnen genieten van het leven? 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Dit kan ook via een Whatsapp bericht via 0624970222, maar je kunt mij ook bereiken via telefoonnummer 023-8920040.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn afslankpraktijk in Hoofddorp!

Groetjes, Jolande


Foto's van 1op1dieet Hoofddorp Meer4You / Cambridge Weightplan1op1dieet Hoofddorp Meer4You / Cambridge Weightplan in het kort

Afspraak in het weekend mogelijk:

Nee

Diensten

 • Begeleiding bij afslanken
 • Begeleiding bij gewichtsbehoud
 • Begeleiding bij mentale problemen
 • Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
 • Ondersteuning bij afslanken
 • Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Soort dieet/principe

 • Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Diëtist in dienst:

Nee