Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
 • Willem Dreeslaan 392
  2729 NK Zoetermeer
 • 0640849809
 • Website

Chaneliz Cosmetics

Voor wie al allerlei diëten heeft geprobeerd zonder resultaat, biedt Chaneliz Cosmetics vaak een laatste alternatief', zegt eigenaresse Annahit Manoukian uit Zoetermeer.

Bij de behandelingen verliezen haar klanten centimeters omvang, zonder dat ze daarvoor hoeven te sporten. 'Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt!'

Een aantal jaren geleden heeft Annahit binnen een grote landelijk formule zelf het effect ervaren van de behandelingen. Het resultaat maakte haar zo enthousiast, dat zij in 2016 een afslankstudio begon in Zoetermeer. De eerste jaren onder de naam van dezelfde afslankformule en sinds februari 2019 zelfstandig onder de nieuwe naam Chaneliz Cosmetics.

De klanten van Chaneliz Cosmetics liggen gedurende ongeveer een uur ontspannen op een behandeltafel. Er worden een aantal pads geplaatst op het lichaam, die zorgen voor een pijnloze behandeling met ultrasound en elektrostimulatie. Zo zorgt de apparatuur ervoor dat vet verbrand, spieren getraind en de huid gladder en strakker wordt. Via het lymfesysteem wordt het losgetrilde vet op natuurlijke wijze afgevoerd. Klanten halen meetbaar al na de eerste behandeling resultaat.

Exit crashdieet

Annahit gelooft niet in diëten. “Omdat elk lichaam uiteindelijk went aan een dieet,” legt Annahit uit. “Je moet steeds minder eten om gewicht te blijven verliezen. Dat houdt niemand vol. Bovendien programmeer je je lichaam om vet juist op te slaan. Caloriearme diëten werpen je in een jojotraject dat de rest van je leven duurt. Op lange termijn kan dit zelfs voor gezondheidsproblemen zorgen.”

Annahit: ‘Uiteraard geven wij onze klanten voedingsadviezen en begeleiding. De behandelingen zelf verlopen verder op een zo natuurlijke mogelijke manier, dus bij ons geen shakes, poeders of pillen’. Annahit: ‘De ervaring leert dat onze klanten na de behandelingen slanker, vitaler en mentaal sterker worden. Wij helpen je echt beter in je vel!


Deze afslankhulp in het kort

Afspraak in het weekend mogelijk:

Nee

Diensten

 • Begeleiding bij afslanken
 • Begeleiding bij gewichtsbehoud
 • Ondersteuning bij afslanken
 • Samenstelling van sportprogramma’s

Soort dieet/principe

 • Afvallen zonder Dieet
 • Afslanken met apparaat

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Diëtist in dienst:

Nee