sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Ariane 50 50
    3824 MB Amersfoort
  • 0615166459

Health2Happiness

Health2Happiness staat voor verantwoord afslanken zonder dieet. Aandacht voor gezonde eet- en leefgewoonten - bewust kiezen, bewust eten en ook bewust ‘zondigen’.

Ben jij die drukbezette vrouw die inmiddels weet dat een dieet je niet gaat helpen om fitter en slanker te worden? Maar zou je wel willen leren hoe je ondanks een drukke agenda een gezond eet- en leefpatroon kan ontwikkelen dat eenvoudig is en je wel kunt volhouden? Afvallen zonder dieet is geen trend of hype, maar juist ‘een doe maar gewoon en terug naar de basis’ methode. Door de vele verschillende info op internet weet je misschien niet meer waar je moet beginnen, wat goed en wat niet goed is. Met mijn coaching krijg jij de tools om te werken aan je eigen persoonlijke en gezonde leefstijl.

Kies ervoor om je eigen afslankexpert te worden en je hoeft nooit meer op dieet! Health2Happiness biedt zowel persoonlijke 1-1 coaching en het online 12 stappenplan ‘word je eigen afslankexpert’.

Ik help graag vrouwen die bewust willen kiezen voor zichzelf en een goede balans. Die graag van binnenuit iets willen veranderen, zodat ze van buiten kunnen stralen. Die bereid zijn te doen wat nodig is om het beste uit zichzelf te halen! Ben jij die vrouw die er voor wilt gaan? Kijk voor meer informatie over mijn werkwijze en diensten op www.health2happiness.nl

Lieve groet,

Mandy
P.s. word je ook lid van de gratis groep ‘afvallen zonder dieet’? Ik heet je van harte welkom!
https://www.facebook.com/groups/afvallenzonderdieetHealth2Happiness in het kort

Afspraak in het weekend mogelijk:

Nee

Diensten

  • Begeleiding bij afslanken
  • Begeleiding bij gewichtsbehoud
  • Ondersteuning bij afslanken
  • Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Soort dieet/principe

  • Afvallen zonder Dieet

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Diëtist in dienst:

Nee