sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kleteborg 15
    6245 DC Eijsden
  • 0624486387

Anita Rousch praktijk voor gewichtsbeheersing, voedings- en beweegadvies

Bij Anita Rousch praktijk voor gewichtsbeheersing, voedings- en beweegadvies kunt u terecht wanneer u advies en ondersteuning nodig heeft bij het afvallen. Ook wanneer u geen gewicht wil verliezen maar graag wilt weten of u alle voedingsstoffen inneemt die uw lichaam nodig heeft kunt u bij Anita Rousch terecht. Door inzicht te krijgen in uw eet-, beweeg- en leefpatroon leert u bewuste gezonde keuzes te maken. U zult uw streefgewicht bereiken en behouden en bovendien voelt u zich energieker. Bij de adviezen houd ik rekening met uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Stap voor stap werken we naar een realistisch doel toe.
Vindt u het moeilijk om de stap alleen te zetten? Dan is afvallen met wandelen in groepsverband iets voor u. Loop je mee? is een leuke en leerzame cursus voor iedereen die wil afvallen, iets wil leren over gezonde voeding en dit wil combineren met bewegen.

Foto's van Anita Rousch praktijk voor gewichtsbeheersing, voedings- en beweegadviesAnita Rousch praktijk voor gewichtsbeheersing, voedings- en beweegadvies in het kort

Afspraak in het weekend mogelijk:

Ja

Diensten

  • Begeleiding bij afslanken
  • Ondersteuning bij afslanken
  • Ondersteuning bij sportprogramma’s
  • Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Diëtist in dienst:

Nee