Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Plantageweg 6
    3833 AZ Leusden
  • 06-15166459

Health2Happiness

Ik ben Mandy Jacobs en ik begeleid mensen die graag willen afvallen of zich graag fitter en vitaler willen voelen, op weg naar een gezonde leefstijl. Dit doe ik door het geven van voedingsaviezen, maar ook door aandacht te hebben voor de mindset en gedragsverandering. Samen kijken we naar jouw gedachten en mogelijk belemmerende overtuigingen die je doel in de weg kunnen staan. Je leert hoe je slechte gewoonten kunt vervangen door goede gewoonten. Met als doel een blijvend gezond gewicht en je lekker fit , vitaal en blij voelen. Ik ben ervan overtuigd dat als je werkt aan de juiste mindset, dus aan de binnenkant, dan leidt dit tot een positieve verandering aan de buitenkant. Ik  leer mensen wat nodig is om zelf dé expert te worden van een gezonde leefstijl die bij hen past.

Vanaf 1 januari 2017 start ik met een afslankstudio binnen Theo Meijer Sport in Leusden. Er kan ter ondersteuning bij het afvallen  hier ook gebruik worden gemaakt van afslankapparatuur.

Health2Happiness is aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtscosulenten. Consulten worden door de meeste verzekeraars (gedeeltelijk) vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Dat betekent dat er geen sprake is van het eigen risico.

Voor meer informatie neem contact op, tel: 06-15166459


Foto's van Health2HappinessDeze afslankhulp in het kort

Afspraak in het weekend mogelijk:

Nee

Diensten

  • Begeleiding bij afslanken
  • Begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling
  • Ondersteuning bij afslanken
  • Samenstellen persoonlijk voedingsadvies

Afspraak 's avonds mogelijk:

Ja

Diƫtist in dienst:

Nee