B&B Bodystyle


weteringkade 2 1358 AH Almere
0623764969 Klik om te bellen

Over B&B Bodystyle

Afvallen met een dieetcoach en voor het mooie eindresultaat cavitatie mogelijk
Nu een aanbieding, 4 behandelingen van 1 zone van €400 voor €295
Bel voor meer informatie 0623764969 of bbbodystyle. com

BeschrijvingStabiele Cavitatie

Het bekende probleem. Sporten en gezond eten zijn niet voldoende. De probleemzones blijven, zoals buik, binnenkant dijen, lovehandles, zwembandjes en zadeltassen. Stabiele Cavitatie is de allernieuwste techniek en een revolutionaire, spectaculaire en veilige manier van lichaamscontouring. Net als bij liposuctie of liposculptuur raakt u lichaamsvet kwijt. Het verschil bij Stabiele Cavitatie is dat u littekenvrij blijft, niet geprikt wordt, geen narcose ondergaat en niet geopereerd wordt.
Bel of mail direct en maak een afspraak voor een persoonlijk en gratis consult.


Het succes van Stabiele Cavitatie


Stabiele Cavitatie werkt met geluids- en drukgolven. Hierdoor ontstaan luchtbelletjes in het vocht rondom de vetcellen. Door de druk op de celwand wordt het membraan van de vetcel doorlatend.

Omdat de vetcel doorlatend is, kan uw lichaam hem gemakkelijk afvoeren. De nieuwe techniek van Stabiele Cavitatie zorgt ervoor dat u ontspannen op de behandelstoel ligt, terwijl de geluidsgolven uw vetcellen afbreken. U voelt niets. U kunt direct na de behandeling weer alles doen en u meet al na 10 dagen de eerste resultaten.

Deze techniek is samen met professor Dr. Kreiger, een arts uit Israel, ontwikkeld. Uit zijn driejarig onderzoek bleek dat Stabiele Cavitatie de enige veilige methode is om definitief af te rekenen met hardnekkige vetophopingen en verandwoord afvallen.
Stabiele Cavitatie is veilig


De inhoud van de vetcellen en de celwand worden op een natuurlijke manier uit uw lichaam afgevoerd. Vetcellen die behandeld zijn, zijn definitief weg en komen nooit meer terug.

Wij voeren de behandelingen heel precies uit volgens uw persoonlijke verbeterplan. Daarom heeft u meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van welk deel van uw lichaam we behandelen, de hoeveelheid vet en het resultaat dat u voor ogen heeft.
Fantastische resultaten


Eén behandeling duurt maximaal een uur. Afhankelijk van uw situatie zijn gemiddeld tussen de 3 en 8 behandelingen noodzakelijk. Na de behandeling kunt u gewoon weer alles doen. Er zijn geen beperkingen, deze techniek heeft als voordeel ten opzichte van een chirurgische ingreep, zoals liposuctie dat niet het totale weefsel maar alleen de vetcellen worden verwijdert.

Lovehandles, zadeltassen, zwembandjes, binnenkant dijen, knieën, armen, buik en onderkin. De Stabiele Cavitatie techniek helpt u op een fantastische manier om uw probleemzones definitief aan te pakken.
Tarieven
Een prijs wordt berekend op basis van een totaalpakket die aan de hand van een figuuranalyse wordt bepaald. Hierbij kijken we naar het gewicht, vetpercentage, BMI waarde en kijken wij tevens naar uw huid- en weefseltype. Ook bespreken we uw eigen wensen en doelen. Op basis hiervan en uw conditie, leeftijd en gezondheid kan er een afgestemd individueel behandelplan worden opgesteld. Wij maken aan de hand hiervan een totaalprijs.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een intake gesprek (inclusief figuuranalyse) kunt u bellen voor een afspraak tijdens openingstijden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.
Het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi Het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi Het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi Het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi het gooi

B&B Bodystyle in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen van diëten

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Afspraak in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

B&B Bodystyle


weteringkade 2 1358 AH Almere
0623764969 Klik om te bellen