de Virtuele Maagband

Virtuele maagband

Een Virtuele Maagband is een veilig alternatief voor een maagband operatie. Geen litteken, geen pijn, geen revalidatie. Via de kracht van hypnose wordt er in je onderbewustzijn een maagband geïnstalleerd, die net zal aanvoelen als een echte maagband. Wij bieden vier sessies aan, verspreid over een aantal weken. Afvallen was nog nooit zo makkelijk en veilig. Ons programma is wereldwijd getest en garandeert de beste resultaten.

Sheila Granger heeft de Virtuele Maagband d.m.v. bepaalde hypnose technieken ontwikkeld. Dit programma wordt wereldwijd uitgevoerd door geselecteerde hypnotherapeuten.

Wij zijn hiervoor opgeleid en Praktijk Parola is een officieel gecertificeerde hypnotherapiepraktijk voor de Virtuele Maagband techniek van Sheila Granger.

Wij hebben ruim 7 jaar ervaring met cliënten die willen afvallen en d.m.v. hypnose hun doel bereiken. In Nederland waren wij één van de eerste hypnotherapeuten die het concept van de virtuele maagband succesvol toepasten!

WE WETEN DAT DIËTEN NIET WERKEN

De meeste mensen die een traditioneel dieet volgen, zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn maar zodra ze met dat dieet stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voor ze aan het dieet begonnen! Er wordt geschat dat 95 procent van alle mensen die diëten, deze cyclus doormaken.

De meeste diëten bevatten een vorm van ontbering en/of ontkenning; voor sommige diëten moet je calorieën of punten tellen, maar bij elk dieet wordt de geest geprogrammeerd om aan eten te denken. Dus wanneer een persoon een dieet opgeeft, zal hij ontdekken dat hij nog vaker aan eten denkt dan daarvoor!

Wanneer je andere maaltijden vermijdt, terwijl de rest van het gezin gewoon eet, gebeuren er drie dingen:
het brein vecht er tegen
het lichaam vecht er tegen
de dagelijkse omgeving vecht er tegen

Hoe vaak hoor je niet dat mensen elke maandag tegen zichzelf zeggen: “Dat is het! Ik ga stoppen met eten zodra ik mijn diner heb opgegeten en daarna eet ik enkel nog salade.” Deze goede bedoelingen houden niet lang stand en daarna is het terug naar af en is het opnieuw een teleurstelling!

Aangezien de meeste eetgewoonten diep in het onbewustzijn geworteld zijn, zal het eindresultaat hetzelfde blijven. Telkens zullen dezelfde omstandigheden zich voordoen.

Jezelf bewust iets ontzeggen, kan vaak je zin in dat specifieke ding doen vergroten en een beetje minder eten dan we nodig hebben, maar wel alles eten waar we zin in hebben, kan werkelijk tot gewichtsverlies leiden. Je favoriete eten volledig bannen is een slecht idee, maar minder eten is realiseerbaar en vol te houden.

Iedereen weet dat minder eten en meer sporten zal leiden tot een verhoging van de algemene gezondheid en zul je hierdoor een betere lichaamsbouw krijgen.Het zal je ook fitter maken.

Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen en is absoluut GEEN dieet. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te maken die je kunt volhouden. Er is geen ontbering en dus zal je bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je eet bewust en bent in staat om te luisteren naar wat je maag jou vertelt.

Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies, zonder dieet.

Op October 24, 2017