In Shape Afslankstudio speelt in op de trend

Afvallen valt vaak niet mee in ons drukke leven. Tijdgebrek, luxe en sociale gelegenheden die onlosmakelijk verbonden zijn aan ‘gezellig wat eten en drinken’ bepalen steeds meer onze slechter wordende eet- en leefgewoonten. In Shape Afslankstudio speelt in op deze trend: een effectief afslankprogramma met minimale tijdsinvestering onder intensieve, persoonlijke begeleiding.

Warmte- en vacuümcabine

De vrouw sport bij In Shape Afslankstudio 2x 30 min per week in de Powerfit warmtecabine of Vacuümcabine, een effectieve manier om plaatselijk af te vallen op de buik, billen en benen. De vrouw volgt het programma gedurende een korte periode, doordat de voedingsprogramma’s een stuk snelheid bieden in afslanken. “Het bijkomende voordeel hiervan,” licht eigenaresse Rachel Hulshof toe, “is dat snel zichtbaar resultaat motiverend werkt om het programma ook goed vol te houden.”

Totaal programma

In Shape Afslankstudio biedt tijdens het programma intensieve begeleiding. “Wij zorgen ervoor dat mensen gemotiveerd blijven, coaching is hierin essentieelvertelt Rachel, tevens eigenaresse van In Shape Afslankstudio Eindhoven. Met de combinatie van beweging en begeleiding biedt In Shape Afslankstudio een totaal programma aan. “Daarom zijn de resultaten ook zo goed. Wij zijn voor veel mensen de stok achter de deur.”, vertelt Rachel. “Daarnaast zorgt het bewegen in onze warmte- of vacuümcabines ervoor dat je plaatselijk afvalt. Je valt af waar je wilt afvallen: de buik, billen en benen. Deze bewegingsmethodes zorgen er ook meteen voor dat je huid niet verslapt, maar juist strak blijft.”

Franchise formule

In Shape Afslankstudio biedt de mogelijkheid tot franchise. “In 2010 is ons eerste franchise filiaal geopend, In Shape Afslankstudio Best. Overgewicht is een steeds groter probleem in onze maatschappij en wij bieden de perfecte formule. Zowel voor onze franchisenemers als onze klanten bij In Shape Afslankstudio.”

Op October 13, 2012