Allévo


Hollandiaplein 1 4461 GT Goes

Over Allévo

Voeding moet niet alleen gezond, maar ook lekker zijn. De diëtisten van Allévo begrijpen dat. Zij streven ernaar om uw gezondheid én de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Op een persoonlijke en praktische manier.

Specialisaties
De diëtisten van Allévo zijn lid van het kwaliteitsregister Paramedici en zijn gespecialiseerd in een groot aantal onderwerpen:

Diabetes FODMAP dieet
Overgewicht Sondevoeding
Hoog cholesterol PDS (prikkelbare darmsyndroom)
Hoge bloeddruk Kinderen met overgewicht
Darmproblemen Kinderen met groeiachterstand
Eetstoornissen Kinderdiabetes
Emotie-eten Oncologie
Ondervoeding
Spreekuur overdag én ’s avonds
U kunt op verschillende locaties en tijden terecht bij spreekuren in de Oosterschelderegio. Ook ’s avonds: bijvoorbeeld op donderdag tussen 17.00 – 19.00 uur op het Hollandiaplein in Goes. Ook op onze woonlocaties kunt u terecht bij de diëtisten. Informeer naar de plaatsen en tijden die u uitkomen of download het overzicht.

Verwijzing
Wanneer uw behandelend arts u een dieet voorschrijft, is een verwijzing naar een diëtist vaak het logische gevolg. De diëtist ‘vertaalt’ het dieetvoorschrift van de arts naar een persoonlijk dieetadvies en begeleidt u bij de veranderingen in uw voedingsgewoontes. Een verwijzing van uw huisarts is meestal niet vereist, u kunt direct een afspraak maken met de diëtist.

Zorgverzekering
Dieetadvisering is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering of valt onder ketenzorg. Uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw persoonlijke zorgverzekering, aanvullende verzekering en de stand van uw (wettelijke) eigen bijdrage.

Informatie
Neem voor informatie over dieetadvisering en voedingsvoorlichting of het maken van een afspraak contact op met Allévo via 0113 249 111 of zorgcentrale@allevo.nl

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

Allévo


Hollandiaplein 1 4461 GT Goes