afvalleninnuenen met het Cambridge Weight Plan


Kloosterstraat 15 5671 BG Nuenen
0638467589 Klik om te bellen

Over afvalleninnuenen met het Cambridge Weight Plan

Hulp bij afvallen
Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Erwin van Vegchel, ik ben zelfstandig Cambridge Weight Plan consulent en ik heb een praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Nuenen. Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen 1 op 1 naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl met behulp van een op maat gemaakt dieetprogramma. Ik word blij als ik mensen kan helpen en hen met een goed gevoel mijn praktijk uit te zien lopen.

1 op 1 begeleiding, een plan op maat
Dankzij mijn eigen ervaring, weet ik maar al te goed wat je doormaakt tijdens het hele proces van afvallen en op gewicht blijven; welke valkuilen je kunt tegenkomen en welke mooie successen er te behalen zijn. Ik ben jouw persoonlijke coach en ik motiveer je om het vol te houden. Daarnaast ben ik jouw ‘stok achter de deur’ op momenten wanneer je het nodig hebt. Tijdens het intakegesprek maken we samen een persoonlijk dieetplan en kijken we wat het beste bij jou past en tijdens de wekelijkse consulten bespreken we de voortgang bij en vindt er een weegmoment plaats. Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en het Stappenplan gaat het lukken om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen en op gewicht te blijven!

Afvallen met gezond en lekker eten
Met behulp van het Cambridge Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Het plan combineert kwalitatief hoogwaardige en smakelijke maaltijdvervangers, variërend van repen, smoothies, shakes, soepen en warme maaltijden, met reguliere voeding. Zo ben je er dus zeker van dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Stap voor stap werken we toe naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl dat bij jou past.

Wil je samen met mij de volgende stap zetten naar jouw ideale gewicht? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak of meer informatie. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-38467589 of stuur een mail naar info@afvalleninnuenen.nl Samen gaan we ervoor zorgen dat je straks weer lekker in je vel zit!

Tot snel in mijn praktijk!

Hartelijke groet, Erwin

Foto's

afvalleninnuenen met het Cambridge Weight Plan in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

afvalleninnuenen met het Cambridge Weight Plan


Kloosterstraat 15 5671 BG Nuenen
0638467589 Klik om te bellen