1:1 Dieet Winterswijk Slank & Joy


Sambergweg 9 7103 ZJ Winterswijk
0613338686 Klik om te bellen

Over 1:1 Dieet Winterswijk Slank & Joy

The 1:1 Diet Stappenplan biedt een uitgebalanceerde totaalvoeding in de vorm van maaltijdvervangers zoals shakes, repen en soepen, in combinatie met gezonde voeding vanaf stap 2. Zo weet je dus zeker dat je alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt. Daarnaast biedt het Stappenplan duidelijke kaders en richtlijnen in je eetpatroon, zodat je een goede houvast hebt.


The 1:1 diet in combinatie met mijn persoonlijke begeleiding is de sleutel naar succesvol afvallen. Tijdens het intakegesprek maken we samen een dieetplan om ervoor te zorgen dat je jouw streefgewicht binnen het door jou gewenste tijdsbestek kunt behalen. Ik ben er om je tijdens het proces te motiveren en je te voorzien van handige tips en adviezen. Door mijn positieve instelling en enthousiaste en laagdrempelige manier van werken, zal je je gelijk thuis voelen in mijn praktijk!


Je staat er dus zeker niet alleen voor, samen gaat het ons lukken!

Wil jij ook mijn hulp bij het bereiken van jouw ideale gewicht? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak! Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-13338686(WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar 1op1dieetwinterswijk@gmail.com

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn afslankpraktijk!

Lieve groet, Joyce

1:1 Dieet Winterswijk Slank & Joy in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

1:1 Dieet Winterswijk Slank & Joy


Sambergweg 9 7103 ZJ Winterswijk
0613338686 Klik om te bellen