1 op 1 dieet van Lunteren by Cambridge Weight plan in Lunteren en Ede


Achterste Kempjes 5 6741 SP Lunteren
0652634018 Klik om te bellen

Over 1 op 1 dieet van Lunteren by Cambridge Weight plan in Lunteren en Ede

Afvallen stimuleert om door te gaan met afvallen! Ik kan je helpen om de eerste stap te zetten naar je nieuwe 'ik' bij mij in de praktijk maar ook online. Maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet. Eetgewoontes verander je niet zomaar. Na verschillende keren afgevallen te zijn én weer aangekomen heb ik behoorlijk wat ervaring opgedaan met lijnen. Maar wat ik niet meekreeg tijdens deze afvalperiodes was gezond eten. Tot ik Het 1 op 1 dieet ging doen!

Bewust gezonder eten
Om een gezond gewicht te behouden is het belangrijk dat je leert de juiste keuzes te maken in gezonde voeding. Tijdens het hele proces ga ik je helpen om die keuzes te leren maken. Voor nu, samen met mij en ook voor later wanneer je Het 1 op 1 dieet Stappenpan doorlopen hebt. Zie het als een nieuwe, gezonde leefstijl/eetwijze met ruimte om af en toe zondigen. Dat hoort er ook gewoon bij.

Je gaat dus beter in je vel zitten, je voelt je fitter, kunt de kleren weer aan die je leuk vindt of kunt weer lekker gaan sporten. Een toekomst met het gevoel én de know how hoe je je gezonde en gewenste gewicht vast kunt blijven houden.

Ik hoop je snel te zien, in de praktijk of online, voor een vrijblijvende intake. Dan is dit je eerste goede stap naar gewichtsbeheersing.

Foto's

1 op 1 dieet van Lunteren by Cambridge Weight plan in Lunteren en Ede in het kort

Diensten

Begeleiding bij afslanken
Begeleiding bij gewichtsbehoud
Ondersteuning bij afslanken
Samenstellen persoonlijk voedingsadvies
Samenstellen van diëten

Soort dieet/principe

Afslanken onder begeleiding
Online begeleiding

Afspraak 's avonds mogelijk

Ja

Onze locatie

1 op 1 dieet van Lunteren by Cambridge Weight plan in Lunteren en Ede


Achterste Kempjes 5 6741 SP Lunteren
0652634018 Klik om te bellen